Thursday, December 3, 2015

Lama Nad menyepi..


Assalamualaikum.

Sudah lama Nad tak menjenguk blog Nad.
Da nampak sarang labah labah sekeliling blog.
Perlu dibersihkan hee

Nad tersenyum tengok bila baca kat shout sini  Nad ada yang menanti post dari Nad.
Nad akan kembali dengan anda tapi mungkin bukan sekarang >.<

Kalau ramai yang cakap YA untuk Nad kembali, Nad akan kembali secepat mungkin ^^

Salam sayang dari blogger yang da lama menyepi,
Naddy


Tuesday, February 24, 2015

Sem Akhir?

Assalamualaikum
dan Salam Sejahtera.

Selepas 3 semester berlalu,
InshaAllah sem ini sem terakhir untuk Nad tamatkan Ijazah.
Jangan lupa Nad. Ada praktikal 1 semester heee
so ada lagi 2 semester lagi la :)


Mari kita lihat subject sem akhir.
Semuanya killer subject.
Harap Nad dapat lalui dengan tabah dan sabar.


Mari kita lihat jadual Nad pula.
Jadual kali ini memang lengang kalau nak dibandingkan dengan sem lepas
tetapi banyak project dan final year project yang perlu disiapkan.

All The Best Nadia!!


Monday, February 16, 2015

We found love right where we are.

Assalamualaikum
dan Salam Sejahtera.


Terlalu suka lirik lagu nie sampaikan tulis dalam setiap bio untuk instagram dan twitter ^^

Lyric

When your legs don't work like they used to before
And I can't sweep you off of your feet
Will your mouth still remember the taste of my love?
Will your eyes still smile from your cheeks?

And, darling, I will be loving you 'til we're 70
And, baby, my heart could still fall as hard at 23
And I'm thinking 'bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe just the touch of a hand
Well, me—I fall in love with you every single day
And I just wanna tell you I am

So honey now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
That maybe we found love right where we are

When my hair's all but gone and my memory fades
And the crowds don't remember my name
When my hands don't play the strings the same way
I know you will still love me the same

'Cause honey your soul could never grow old, it's evergreen
And, baby, your smile's forever in my mind and memory
I'm thinking 'bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe it's all part of a plan
Well, I'll just keep on making the same mistakes
Hoping that you'll understand


But, baby, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
Thinking out loud
That maybe we found love right where we are

So, baby, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Oh, darling, place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
That maybe we found love right where we are
Oh, baby, we found love right where we are
And we found love right where we are

Nad highlightkan mana yang Nad suka. 
overall its about love heee

Saturday, February 14, 2015

Result meningkat.

Assalamualaikum
dan Salam Sejahtera.

Baru kali nie ada masa untuk update.
Selama beberapa bulan busy dengan Final Year Project.


Alhamdulillah untuk result kali ini :)
Semuanya baik-baik belaka.
Berkat usaha dan doa kedua ibu bapa.

Last semester, semester hadapan.
Semoga lebih baik daripada sem nie :)



Wednesday, September 3, 2014

Super Junior Donghae and Eunhyuk 'Skeleton' Album


Assalamualaikum and Salam Sejahtera :)

Selepas tunggu hampir 3 minggu , akhirnya sampai juga.
Came all the way from Japan. ^^
Super Junior Donghae and Eunhyuk 'Skeleton' Album 
This is DVD version :)


Poster sangat besar dan Nad dapat EunHae photocard
YEAAAAA :D


excited kejap sebab dvd nie boleh pasang dekat laptop.
cume tak ada sub je la.. buat2 faham boleh? :)


DVD dan Photocard :)

Seronok jika ada yang support jika minat sesuatu.
Anda juga ada minat sesuatu dalam hidup anda kan?
Cuba untuk dapatkan nya, anda pasti lebih excited macam Nad :)

see ya ^^
©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno