Wednesday, September 3, 2014

Super Junior Donghae and Eunhyuk 'Skeleton' Album


Assalamualaikum and Salam Sejahtera :)

Selepas tunggu hampir 3 minggu , akhirnya sampai juga.
Came all the way from Japan. ^^
Super Junior Donghae and Eunhyuk 'Skeleton' Album 
This is DVD version :)


Poster sangat besar dan Nad dapat EunHae photocard
YEAAAAA :D


excited kejap sebab dvd nie boleh pasang dekat laptop.
cume tak ada sub je la.. buat2 faham boleh? :)


DVD dan Photocard :)

Seronok jika ada yang support jika minat sesuatu.
Anda juga ada minat sesuatu dalam hidup anda kan?
Cuba untuk dapatkan nya, anda pasti lebih excited macam Nad :)

see ya ^^

8 comments:

  1. Lama xdengar pasal Super Junior. Wah2x. Betul tu Nad, so happy bila ada org support benda yg kita suka tu kan :)

    Jemput singgah My recent post : Pecah Rekod Selfie Terbanyak Dunia

    ReplyDelete
  2. wahhhhh..kak nad sronok sbb ad org support..parent dayah x kisah sangat..huhu

    ReplyDelete
  3. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
  4. Hi, saya singgah!

    P/S : Anda telah ditag :D

    http://aquzack.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno