Thursday, August 7, 2014

Setiap Hari..


Assalamualaikum
dan Salam Sejahtera.

Entry pendek je kali ini.

Mengikut tajuk yang Nad nyatakan di atas, ia adalah kerana setiap hari Nad akan duduk menghadap laptop.
Mungkin ada juga orang lain di luar sana yang macam Nad juga menghadap laptop atau komputer setiap hari. Kadang-kadang ia bagus untuk kita melihat dunia luar dan tidak menyalah gunakan ia. 

Selain itu, internet dan komputer juga berkait rapat. Tanpa internet susah la kita untuk berhubung antara satu sama lain. Guna internet dengan berhemah juga. Jangan menyebarkan fitnah dan menyalahgunakan ia untuk kepentingan diri sendiri. Peringatan untuk diri sendiri juga.

Sekian, Setiap hari Nad menghadap laptop Nad. heee

9 comments:

  1. kurang dah mengadap laptop sekarang ni, lebih kepada tablet dan desktop... ^_^

    ReplyDelete
  2. Betul tu Nad. Internet penting skrg ni, xde internet mmg xde live la. Even internet ada klau slow pum mmg xleh jalan. huhuhu

    My recent post : Homemade Inai Berbahaya!

    ReplyDelete
  3. kita geng nad hehe...tak hadap laptop rasa tak lengkap hidup wuwu :(

    ReplyDelete
  4. tak dpt bayangkan hidup tanpa internet..:)

    ReplyDelete
  5. internet dah semacam satu keperluan sekarang kan...^_^

    ReplyDelete
  6. setiap malam akak ngadap laptop dik

    ReplyDelete
  7. Samalah kita! Arol pun setiap hari mengadap laptop. Walau sibuk macam mana pun, mesti curi-curi online jugak. :D

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno