Thursday, August 21, 2014

Result SAMA.


Assalamualaikum 
dan Salam Sejahtera.

Sambungan  Wordless Wednesday  semalam.

Alhamdulillah dengan result.
Walaupun ada naik dan turun.
Sebenarnya result sem ini lebih baik daripada result sem sebelumnya.
3 A dalam genggaman tetapi di sebabkan ada 1 grade yang bawah. 
Nad hampa sedikit. Semasa final exam hari tu memang sangat-sangat susah soalannya.
yaa flying colours sikit sebenarnya hehe

kenapa nad tekankan perkataan SAMA?


Suratan dan kebetulan. 
Semasa dapat result sem 3 degree memang da terfikir kenapa sama dengan result sem 1? 
Apabila keluar result sem 4, memang sama GPA nad semasa sem 2 diploma. 
Pening sikit kalau nak cerita di sini. Tengok gambar di atas dan baca boleh faham sikit kot apa yang Nad cuba sampaikan dekat korang yang tengah baca entry Nad nie hhehe

Harap sem 5 Nad buat lebih baik daripada sem 4 nie. InshaaAllah.
Sem 5, 8 subjects! You can do it Nad :D

See ya ^^




9 comments:

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno