Saturday, August 23, 2014

Korea Festival @ K-Festival 2014

Assalamualaikum
dan Salam Sejahtera.

Nad busy lately, tak sempat nak blog pasal nie. hee
Arini Nad cari pengalaman baru. entry next week k ^^

Sebelum itu, K-Festival ialah Korea Festival :)

Bermula ceritanya...
Nad pergi bersama-sama dengan kakak Nad.
Nad kan memang gila Korea. Setiap Korea event kat KL nie rasa macam nak pergi semua. hehe
Walaupun pernah menjejakkan kaki di Seoul, tetap tak puas.


Sampai sahaja di Pavilion dalam pukul 11 pagi macam tu, tengok memang tak ada orang pun.
Dengan rasa excited pegi la menjenguk ke booth booth yang ada.




Tiba -tiba MC panggil untuk sesi fotografi bersama mascot yang ada pada hari itu.


Peace kita hari ini.

Selepas itu tetap tak ada juga orang..


Kitorang mula sesi bergambar bersama-sama.
Have fun dekat sana sebab Nad jumpa kenalan baru yang sama-sama minat kpop.
Yaya, Myza dan Nazirul.


Bersiap sedia :)


Gambar nie di printkan terus pada masa itu. 
Semua dalam simpanan Nad :)


Jurukamera suka dengan kitorang sebab kitorang datang paling awal hehe


Yaya menyanyi dan kitorang hanya back up singer haha


With one of promoter on that day.
He's korean ^^


He promote about Wedding (Korean Style)
Our height difference kkk

Selepas itu persembahan daripada kembar korea.
They're playing korean music, gayageum :)


Video yang Nad sempat rakam :)



ENJOY!
Masa nie memang ramai sangat orang !
Diorang pernah berlatih bersama-sama dengan Yonghwa untuk drama korea yang bertajuk 'HeartStrings'.
Masa dengar dia cakap tu memang kagum sangat-sangat. 
Mereka berdua ini pandai juga menyanyi! ^^




Sampai sini sahaja.
Nad pulang awal kerana hari sudah petang :)
Tetapi pengalaman tu yang penting!
ops terpanjang pulak entry. malas nak buat part 2 :p
See ya!

Picture credit to KOREA PLAZA :)

6 comments:

  1. scroll punya scroll...mata lebih kat wording "Yonghwa" tu..boleh? kekeke...kak sally tak sempat g sbb tgh excited nak g konsert :P

    ReplyDelete
  2. waa.. bestnya.. banyak orang tu tangkap gambar yer

    ReplyDelete
  3. ada running man kan masa ni kalau tak silap akak...he he he...

    ReplyDelete
  4. la kat pavi rupanya k-festival yg org kecoh2 sana sini. hehe. tak ambik port sgt. hiks

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno