Friday, August 8, 2014

K-Festival 2014 di Malaysia berlangsung selama 3 hari!

Assalamualaikum
dan Salam Sejahtera.

Entry simple juga kali ini untuk menghebahkan tentang K-Festival yang berlangsung hari ini sehingga hari Ahad di Pavilion, Kuala Lumpur. Mari ramai-ramai. Artis Korea pun ada iaitu MBlaq dan HAHA :)

The Schedule from Korea Plaza :)

Nad da pergi pun tadi. Cuma tak sempat nak update banyak dekat sini.
Ini je sebagai bukti heee


Nanti Nad update lagi ya. Penat sangat arini ;)

See ya ^^



4 comments:

  1. minat sungguh ye dengan korea ni =)
    dah pandai cakap korea ke blum ni? hehe

    anyway belum lambat lagi kot nak cakap selamat hari raya buat nad sekeluarga =)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno