Tuesday, August 26, 2014

Coffee Planet NU Sentral

Assalamualaikum 
dan Salam Sejahtera.

Minggu lepas, Nad bersama-sama dengan kawan Nad(Mariam) hangout bersama.
Kami memilih untuk ronda-ronda di sekitar NU Sentral kerana mall tu kan baru sahaja buka
dan banyak kedai yang masih under construction.

Sebenarnya Nad teringin untuk pergi ke kedai coffee yang boleh mereka design cream diatas nya.
Nad pun search di internet semua dan decide untuk pergi ke Coffee Planet :)

Sampai je di NU Sentral, tengok guideline dulu :)


Front.



Counter.

Selepas Nad masuk untuk order.
Nad terus bertanya dekat abang di counter.
Boleh tak buat creamer di atas dan tulis tulisan tu.
For customer , abang tu cakap "Kami cuba dik"

Apa yang Nad rasa bagus di sini, mereka tidak sombong dan sangat peramah!
Nad senang dengan pekerja di Coffee Planet ini. Untuk customer diorang cuba yang terbaik :)
Mereka recommend coffee apa Nad rasa berbaloi bila beli.
Keep it up!

dan ini dia. apa yang Nad dan Mariam order.


Sempena Super Junior Comeback!
Mocha Hazelnut! :D
7JIB = 7th Album.


Mariam order Coffee latte.
Sangat sedap. Tak manis sangat dan cukup rasa :)


Recommended place :)
Akan datang lagi bila-bila Nad free ^^


see ya ^^

14 comments:

  1. wah..sayang nak minum kalau mcm tu..:)

    ReplyDelete
  2. Terasa rugila klau minum ada demo mcm tu hher

    ReplyDelete
  3. akak sendiri rasa sayang nak minum macam tu...

    ReplyDelete
  4. wah macam sedap je...tapi cantik je design nya tak smpai hati nak minum wuwuwu...

    ReplyDelete
  5. hahaha...kan semua org ckp syg nak minom...

    ReplyDelete
  6. hehe semua orang sayang nak minum tapi nad suka coffee tu sbb boleh minum terus kkeke

    ReplyDelete
  7. Bestnya.. Tp syng akk xleh nk mnum sume tu..

    ReplyDelete
  8. sedap ye.. boleh la kak liya cuba nanti :)

    ReplyDelete
  9. best kan lepak sana...masa review hari tu pun rasa best...

    ReplyDelete
  10. cantik blog :-)
    bihah dah follow blog ini
    kalau sudi like facebook fan page bihah sekali
    terima kasih

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno