Saturday, July 12, 2014

Views di Google+

Salam Sejahtera anda semua.
Apa khabar hari ini?
Hari minggu sudah shopping sakan ke untuk raya? :)


Kali ini Nad ingin berbicara tentang views Nad di Google+.
Lihat gambar di atas.. Hampir 400,000 views.
Nad terkejut. Bagaimana Google+ menghitung orang yang pergi ke profile Nad.
Nad cuma hiatus selama 3 bulan dan views sebanyak itu sungguh membuatkan Nad ingin melompat hehe

Nad punya blog pun tidak sampai sebanyak itu viewnya.
Blog Nad pun baru setahun aktif dan beberapa bulan tidak aktif kerana kekangan masa.
Seperti anda semua maklum Nad memang tiada internet connection yang kuat macam di rumah apabila berada di University.
Sebab itu Nad tidak post apa-apa.

Masih curious dengan views di page google+. Anda pula bagaimana? ^^

5 comments:

  1. hehehe..samala..bnyak jugak org tengok dekat google+..terbaik google+ ni

    ReplyDelete
  2. memang kebanyakan orang viewnya cecah riban-riban.

    ReplyDelete
  3. haah nad..view akak dah dekat 2 juta. baru je check sbb selama ni tak aktif pun google plus

    ReplyDelete
  4. akak pun kurang paham pasal ni
    tapi tak silap blogger
    bin muhamad ada cerita in details pasal ni

    ReplyDelete
  5. G+ mmg centu kot.. husna punya pon bnyak melampau..:p

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno