Friday, July 11, 2014

Sudah Kembali !

Salam Sejahtera


haaa naddy da kembali bak kata kak sally! Poke kak Sally hee
Iya Nad sudah kembali selepas berperang selama 10 hari untuk 5 paper masa final exam hari tu.
Banyak wishlist nak buat nie.

Antaranya:

-Abeskan drama
-Download video
-Belajar hangul

etc
etc
etc

Banyak sebenarnya tetapi biarlah tiga yang atas itu yang Nad reveal :)
Blogwalking?
Nanti nanti lah.
Nad sekarang nie busy nak siapkan banyak perkara dengan nak raya lagi.
Anda datang ke blog Nad?
Sila la tinggal dekat shout box sebelah kanan ni.
 Pasti Nad akan kunjung kembali.
:)

PEACE ^^
NO WAR
AND #PRAYFORGAZA
#PRAYFORPALESTINE !!

1 comment:

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno