Thursday, June 26, 2014

Bakal kembali !

Assalamualaikum 
dan 
Salam sejahtera.


Lamanya tak taip dekat laman blog Nad.
Da berusang da nampaknya.
Nampak tak sarang labah-labah banyak sangat da tu? keke

Okey straight to the point..
Nad akan kembali selepas Nad habis exam pada bulan 7 ini.
Mungkin akan adakan Giveaway pertama Nad!
Ada yang masih ingat Nad?? ehehe

Kepada fans fans(cewah bajet femes amos) , followers Nad..
Maaf, Nad busy study sampai nak bukak laptop pun Nad tak sempat.

Sekarang , Nad akan menduduki final exam next week.
Ramai-ramai mohon doakan Nad :)
Semoga Allah permudahkan segala urusan Nad. Amin! :)

4 comments:

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno