Wednesday, February 12, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

33 comments:

  1. ziarah dari segmen yg sama ni.. gud luck ye :)

    ReplyDelete
  2. dah follow tp tak tinggal link sebelum ni.hehe..good luck

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...naddy,

    mselim3 datang daripada segmen yang sama.

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen... balas kunjungan, dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  5. hai..datang membalas kunjungan..selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  6. hai awak :) sy dr segmen yg sama. goodluck. thanks review my blog

    ReplyDelete
  7. Salam singgah jg Nad, semoga berjaya.

    ReplyDelete
  8. re-visited back from Sleek & Pump

    all the best to you too! =D

    ReplyDelete
  9. singgah balas kunjungan dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  10. terjah balik dari segmen yang sama..good luck!;)

    ReplyDelete
  11. datang balas kunjungan.. all the best

    ReplyDelete
  12. datang singgah dari segmen yang sama....

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan ^_^
    da lame da follow sini..
    happy blogging ya

    ReplyDelete
  14. Kenit membalas terjahan dari segmen yg sama. All the best ye nadya ;)

    ReplyDelete
  15. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno