Thursday, February 6, 2014

Cuti? Masa untuk DIET!


Assalamualaikum.

Cukup lah dengan gambar di atas.
Ramai boleh meneka apa yang ingin Nad ceritakan :)
Nad ada hampir 3 mesin di rumah. 

Cuti Cuti nie masa untuk bersenam dan DIET.
Diet paling penting. ^^
Sebab ayah Nad cakap berat berlebihan takut ada penyakit.
Nad pun mula dengan bersenam.

Sebenarnya Nad da turun hampir 10kg semasa diploma.
Semasa degree , tempat makan kiri kanan. Nafsu makan tak dapat di kawal.
Itu pun nasib sahaja berat naik hanya 2kg :)

Marilah bersenam ^^

p/s: tulisan da lain. Senang orang nak baca *peace*

see ya^^

9 comments:

  1. slmt bercuti dan slmt berdiet...~_

    ReplyDelete
  2. caiyok nad teruskan usaha..haah senang nak baca dah ;)

    ReplyDelete
  3. samalah acik pun sedang berdiet

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  4. akak kalau ada sepuluh pun belum tentu nak bersenam..malas ya amat.tuhan je ang tau..lepas tu merungut gemuk..heheh

    ReplyDelete
  5. jeles cikk....yang cik ne tak de maknanye nak diet..selalu kalah dek nafsu..huhuhu

    ReplyDelete
  6. meh satu mesin tu..akak nak pinjam..haha

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno