Monday, January 27, 2014

Pagi Isnin

Assalamualaikum n selamat sejahtera.


Pada pagi Isnin sume hadapi morning blues kkk
Semua orang sibuk untuk pergi kerja atau pergi sekolah di pagi hari.
Nad di rumah membuat kerja-kerja rumah.
Kerja juga kan? hehe

Sejak bercuti nie Nad banyak habiskan masa di rumah.
Keluar pun berjalan dengan kawan-kawan.
Nad banyak tengok drama Thai, Taiwan, Melayu, Korea.
Nad tengok streaming je sebab malas nak download.
padahal sama je download n streaming. still kita guna data kita hehe

Tak tahu nak cakap apa da. 
Sikit-sikit di pagi isnin.
Sambung tengok drama Taiwan.

see ya :D

13 comments:

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno