Thursday, January 23, 2014

My Best Day Ever : Super Show 5 in Malaysia !

23 November 2013
Super Junior Super Show 5
at Stadium Putra Bukit Jalil (KL)

Selepas 5 tahun bergelar fans kepada Super Junior,
akhirnya Nad jumpa mereka. ^_^


Ramai yang tanya  dalam Wordless Wednesday #11 Nad..
Sebenarnya, Nad ada dalam gambar nie. Cuma tak nampak je . kecik sangat hehe

Nad da tahu pasal SS5 nie sejak bulan 4 2013 lagi.
Tapi senyap senyap la mana boleh bgtau orang keke

Terima kasih Star Planet selaku penaja utama Super Junior Super Show 5 in Malaysia 
Nad tidak membawa camera, ini hanya lah daripada handphone Nad dan adik sahaja. huhu

Jom Nad ceritakan seringkas yang boleh.

SS5 MALAYSIA PROJECT.

Sejak bulan 6 lagi kitorang bincang pasal projek nie.
Nad adalah salah seorang  yang menjayakan project SS5 in Malaysia.
kerana Nad ialah salah seorang admin bagi fanbase di Malaysia hehe
Xidi unnie yang mengumpulkan duit untuk membiayai project yang akan di lakukan.
Pelbagai pahit manis yang berlaku semasa perbincangan dengan semua admin.
Akhirnya kami membuat keputusan membuat project untuk lagu 'Daydream' dan project untuk anggota Super Junior yang pergi army sahaja.


ARMY PROJECT


bersama-sama ELF dan semua admin yang menjayakan projek nie :)

'NEVER LEA♥E U' PROJECT WITH HEART :)


Kenangan yang paling manis apabila lepas saja lagu Daydream, Donghae cakap dia tak bole fokus nyanyi sebabkan project kitorang nie :) 

SIWON PEGANG HANDBANNER!! SAYANG SIWON LEBIH !!! 
DONGHAE DITEPI JUGA SAYANG HAHA (MY BIAS)! XD

 

Boleh tengok Siwon pegang handbanner tu dekat sini :)





Tiket Super Show 5 ^^ 
Berapa? Biar Nad je yang tahu. yang penting berbaloi.
Tak kisah nak cakap apa sebab da banyak kali nak pegi tapi tak dapat sebab Nad study jauh.
Akhirnya dengan permission parents Nad dapat pegi :D


Apa yang best kalau pegi Super Show 5 ialah dapat handbanner dan photocard free.
Sume dalam qualiti yang sangat elok ^^


My best ELF :)
Hope we can meet again soon !

akan buat part 2 nanty kalau rajin keke

see ya ^^

7 comments:

  1. yes forever ELF.. ^_^ love super junior

    ReplyDelete
  2. seronoknya nad..ehh ada ainim kat situ

    ReplyDelete
  3. anyong chinggu!
    thanks for visiting my blog.
    have a nice day!
    hwaiting! ^^

    Love,
    Aween

    ReplyDelete
  4. wahh peminat super juniou rupanya nad nih. lagu2 dia mmg best gak kan. :)

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dapat peluang pergi Super Show.

    Masa Super Show 3 dulu, sebab tarikh konsert dah dekat dengan SPM result.

    Masa Super Show 5, takde dekat Malaysia :/

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno