Wednesday, January 22, 2014

Movie : Total Recall.

google image

A factory worker, Douglas Quaid, begins to suspect that he is a spy after visiting Rekall - a company that provides its clients with implanted fake memories of a life they would like to have led - goes wrong and he finds himself on the run. from [IMDB]

Nad jarang tengok tv sekarang.Alih-alih channel terjumpa cerita nie dekat HBO.
Nad pun tengok cerita nie selama 2 jam :)
Sebenarnya Nad da pernah tengok cerita nie tapi nak tengok juga dekat TV lagi sekali hehe
Mama Nad pun cakap cite nie best. Suspen and action banyak cite nie tapi nie bukan horror movie. 
Nad tak tengok horror movie *takut* keke

daripada 5 star , Nad bagi  star .

Selamat Menonton ^^

2 comments:

  1. rasanya ada tgk iklan dia sekali...rasanya laaaa

    ReplyDelete
  2. blm tgk lg cite ni, hehe lps ni nk tgk la :p

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno