Friday, January 17, 2014

Header oh Header ..

Assalamualaikum
dan 
Salam Sejahtera


Taraaaaaaaaaaaaaaaaaa hehe
Header dan background baru.
Background simple je hehe
Da lama tak tukar header baru.
Tu ada semangat nak tukar header sebab Nad tengok ramai header cumey cumey  :)
macam cumey je macam cantek je. *ayat hot* :D

Quote : Experience is the most salary in life.

Quote nie dapat daripada seorang leader yang Nad respect and adore.
Dia ialah Leeteuk , leader Super Junior <3

Nad guna photoshop nak buat header tu.
Ambil masa juga sebab Nad da lama tak guna photoshop huhu

okey tak okey tak? :D

*entry auto publish, otw balik kmpg time nie*

peace yaw. see ya ^^

11 comments:

  1. super cantik..ehh background pun dah tukar

    ReplyDelete
  2. welcome back! hehehe...cantik dah tu...

    ReplyDelete
  3. comel header baru nad.. lembut warnanya..
    semoga selamat pulang ke kampung..

    ReplyDelete
  4. pandai adik buat...buatkan cik akak satu

    ReplyDelete
  5. comel header tu..amboi, quote eeteuk kot

    ReplyDelete
  6. Yey.. nad dah tukar header.. cantik... >_<

    ReplyDelete
  7. Cantik laa awak punya header . :D
    Macam comel ja, macam cantik ja ^^

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno