Wednesday, January 15, 2014

CPUV masih ada...

Assalamualaikum
dan Selamat Sejahtera.


Alhamdulillah.
Walaupun Nad tak aktif selama berbulan bulan 
Nad tetap dapat CPUV terbaru daripada Nuffnang.
Terima Kasih.

Watch out, Nad dalam mood aktif berblog kembali ^_^

7 comments:

  1. untungnya nuffnang syg nad..kita tak dpat pun :(

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. done klik iklan nuffnang: imotive

    ReplyDelete
  3. untunglah dik...hihi...tahniah....

    cik akak mana boleh lupa adik nad tau..hihi....maaf lah adik tak de dalam bloglist cik akak tu..sebab hari tu cik akak make up sikit blog tu..hihi...tu pasal hilang semua bloglist...then cik akak dah masukkan adik dalam bloglist....

    ReplyDelete
  4. Wahh , rezeki awak . tahun nie belum dapat lagi cpuv . huhu sobs sobs

    ReplyDelete
  5. dah lama akak tak dapat cpuv nad

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno