Tuesday, January 28, 2014

Biskut Warna Warni


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari isnin minggu lepas, kawan Nad ada jual Biskut nie dekat Hari Entrepreneur IUKL :)
Dia post gambar di facebook dan membuat kanNad teringin sangat nak makan, Nad pun order dekat dia.
Sabtu lepas baru dapat sebab kawan Nad orderkan yang lain dekat kawan dia.
Sedap ! sekejap je da abes Nad makan hehe

Nad panggil biskut nie 'Biskut Warna Warni' tapi nama sebenar biskut nie ialah 'Rainbow Cookies' 
Kalau sesapa teringin nak buat boleh lah mencuba .


see ya!

9 comments:

  1. rainbow ..sedap biskut nie..:) dah makan

    ReplyDelete
  2. omg!!!
    Thanks bagi resepi hikhik <3

    ReplyDelete
  3. Ehh..rasa sayang pulak nak makan sebab cantik sangat..hihi
    *singgah sini ye.. :)

    ReplyDelete
  4. cantik nya biskut. kalao kak rasa syg nak makan hehe :)

    ReplyDelete
  5. Pernah tgok. Sedapnyaa. Rasa cemna ehh ?

    ReplyDelete
  6. sedapkan? macam rasa femes emes pun ade..hehe

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno