Sunday, January 12, 2014

12/1/2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Masih ingat dekat Nad?

Maaf Nad hiatus selama beberapa bulan.
Degree sangat tough sobs

12/1/2014

Berakhirlah semester 3 yang sangat perit bagi Nad.
Last paper pun hari ini.

dan

dengan ini bermula la Nad berblog kembali .
Kak Anim selalu tanya. Bila nad nak berblog kembali?

AUCAK!


Nad da kembali hehe ^^


see ya :)

7 comments:

  1. sama lah kita..selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  2. Salam berblogging.. semoga sukses selalu.. :)

    ReplyDelete
  3. pehhh...lama giler xnmpak Nad. takpe.takpe.takpe..blaja 1st ye

    ReplyDelete
  4. welcome back nad! :D lama x nmpk nad online.

    ReplyDelete
  5. ingat la.. rindu sgt kat Nad... welcome back...

    ReplyDelete
  6. masih lagi inghat dulu nad aktif beblog since bln 8 kan kalau tak silap..adakah nad masih nad mangingati kita hehe..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno