Wednesday, October 9, 2013

Wordless Wednesday #8



A Woman dreams of a perfect Husband.
A Man dreams of a perfect Wife.

but They dont realize that ALLAH swt created Them to complete

ONE ANOTHER :)

20 comments:

  1. Love is an imperfect union, made up of two imperfect people, who accept each other's imperfectness.

    ReplyDelete
  2. Sy bersyukur je dgn pmberian Allah, tak thu lg msa dpan prmpn yg mcm mn sy dpat =) tp semua orang pasti nk yg terbaik kn..

    ReplyDelete
  3. indeed it's true..hehe...we are not finding the perfect person but the imperfect person that can perfectly suits us :)

    ReplyDelete
  4. takde yg perfet kat dunia ni.. jadi terima lah dgn seadanya.. :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini dear :) hm.. harap2 dapat yg terbaik ye

    ReplyDelete
  6. betul tu nad.. saling lengkap melengkapi antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  7. love & cinta ni sesuatu yang tak dijangka kdg2 hehehe

    ReplyDelete
  8. bak kata joker kepada batman, "you complete me..!!"
    hehehe

    ReplyDelete
  9. betul kan nad
    kita mahukan yg terbaik utk kita disamping memohon pdNya

    ReplyDelete
  10. Tiada siapa yg diciptakan sempurna selain dr nabi Muhammad kita..dan perkahwinan yg baik ialah untuk kita saling melengkapi :)

    ReplyDelete
  11. jangan mencari kesempurnaan dalam diri pasangan.. kita dijadikan berpasangan untuk saling melengkapi satu sama lain :)

    ReplyDelete
  12. menerimanya seadanya..nobody perfect..only allah ;)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno