Thursday, October 17, 2013

Tiga kali kerja.

Assalamualaikum 


Minggu nie memang da target nak post barang yang Nad sponsor.
Nad gunakan pos laju sebab cepat dan senang.
Semalam Nad da pos satu barang yang Nad sponsor 
sebab seorang pemenang nie sudah sertakan no.telefon :)

Nad da minta lama da alamat pemenang tetapi satu yang Nad tertinggal.
No telefon masing masing Nad lupa nak minta.
Kena buat kerja dua kali dan minta tolong orang (total jadi tiga la hehe) supaya pos barang Nad. 
Kalau tidak pemenang akan tertunggu-tunggu pula nanti.

Selepas nie Nad tak boleh nak pos barang da sebab pejabat pos sangat jauh dari U Nad.
Barang yang Nad sponsor ada di rumah tetapi Nad di U.

Alhamdulillah my bestie, mariam akan membantu Nad :)
Thankyu mariam postkan untuk Nad, nanty Nad belanja cekelat ;)

Tahniah kepada pemenang. Do mention me if da dapat :)

p/s: sambil menulis alamat terfikir lepas nie nak sponsor topup la lagi senang hee 

See ya around^^

14 comments:

  1. wah bertuahnya pemenang dapat novel dari nad ;)

    ReplyDelete
  2. berangan nak buat GA untuk awal tahun hadapan..insyallah...good job nad..jadi sponsor yang bertanggungjawab

    ReplyDelete
  3. nasib baik ada yng boleh diharapkan..:)

    ReplyDelete
  4. wow hadiah best nii. mesti heppy sapa yg dpat ^_^

    ReplyDelete
  5. sangat bertuah, mama punya takde ker?

    ReplyDelete
  6. Bestnya..nad jd sponsor tuk ga bila tu?

    ReplyDelete
  7. untung la siapa yang dapat tuh..:)

    ReplyDelete
  8. bestnya siapa yang dapat hadiah tu...

    ReplyDelete
  9. tu la..kalau tak de phone number memang pos tak mo hantar.

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno