Tuesday, October 1, 2013

Secret in my name :)


Assalamualaikum

Secret in my name. 90% true keke

Ini macam game .
Nad try nama Nad dekat laptop dia.
Ini hasilnya.
:)

24 comments:

  1. ok lah tu nad, tapi tok sah caya sangat.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak percaya pun saja main2 hehe tp almost sama ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Kak shakira, dia mcm ade game bila kita masukkan nama kua la bende nie^^

      Delete
  3. ni zaman muda-muda dulu selalu main :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak sally ckp mcm kak sally da tua je keke

      Delete
  4. tak caye pun benda ni.. tapi kdg2 saje suka2 nak tau. kan? hehe

    ReplyDelete
  5. apa nama game ni nad? main kt laptop sapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Main kat laptop kawan. Key in nama je hehe nama dia secret in my name kalau x silap :)

      Delete
  6. huhu. dulu pon sha slalu main sesaje. ade gak yg mengena. senyum sorg2. kihkih

    ReplyDelete
  7. hehe.. pernah jugak try dulu2 ms belajar..tp x igt dah..

    ReplyDelete
  8. benda cmni biasanya dia bt kajian ikot statistik =) terpulang la kalau nk percaya pn..tp kita lebih kenal diri sndri kan

    ReplyDelete
  9. zaman sekolahmenengah dulu suka betul yumida bende mcm ni
    yg horoskop tu pun minat jugak nak baca
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  10. wah..so cool lah nad..good one nway..

    ReplyDelete
  11. BACA BOLEH PERCAYA JANGAN..HEHEH

    ReplyDelete
  12. nampak menarik juga game ni nad.. :D
    akak isi semua 3 tabung nad.. :D

    ReplyDelete
  13. boleh je try tp percaya jgn ye nad... dari mana nad buat ni??

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno