Friday, October 18, 2013

Salam Jumaat :)


Assalamualaikum
berjumpa lagi kita di pagi Jumaat yang mulia ini.
Penghulu segala hari .
Salam Jumaat semua :)

27 comments:

  1. salam jumaat,
    nice sharing tu,
    mmg btuil apa yg dikata,
    pernah merasa ketika tiada apa-apa.

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat .. Peringatan untuk diri

    ReplyDelete
  3. betul tuu. ingtlah kita pada yg memerlukan. sape tau nnt kita akn merasa semula ape yg mereka rasa. salam jumaat nad :)

    ReplyDelete
  4. jom kita banyakkan sedekah di hari jumaat yang mulia ni. :)

    ReplyDelete
  5. tangan yg memberi itu lebih baik dari tangan yg menerima.. :)

    salam jumaat nad :D

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat jugak :) done follow :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Nad..esok pergi churpout tak?

    ReplyDelete
  8. sedekah paling mudah untuk dlakukan tapi ramai yang tak mampu nak buat..

    ReplyDelete
  9. salam jumaat. peringatan bersama. sangat sangat mendalam maksudny tu

    ReplyDelete
  10. sedih tgk pic tu
    moga kita sentiasa ikhlaskan hati bersedekah
    yumida isi tabung Nuffnang sini - scfc - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  11. salam malam sabtu dari tirana aduka

    ReplyDelete
  12. salam jumaat dear^^ sorry lewat... busy sikit hari ni^^

    ReplyDelete
  13. Btol tu. Walaupon ada duit, tapi ada ketika kita xde duit. Tu mungkin kejap je. Tapi utk org2 yg susah, lagi lama masa diorang xde duit. Jadi tolong2 la sesama kita ye.

    ReplyDelete
  14. br nak jenguk Nad.. dah Ahad hari nie.. huhu...

    ReplyDelete
  15. Wahhh sangat bermakna.Rezeki datang dari ALLAH.Jangan bakhil jangan sombong.Kunfayakun.Bila-bila ALLAH boleh tarik ape yang kita ada kalau DIA kehendaki tanpa bagi warning. Jadi kena selalu ingatkan diri supaya tak lupa diri.Salam isnin nad..

    ReplyDelete
  16. Sangat bermakna entri ini. Kata-katanya punya nilai kemanusiaan.

    ReplyDelete
  17. betol tu..memberi ni pn lebih baik drp menerima..

    ReplyDelete
  18. setuju.. bersedekahlah walau dlm jumlah yg sikit.. asal ikhlas.. ;)

    ReplyDelete
  19. yes. kaya sedekah tu yg best.
    now, aida cuba ajar anak bersedekah.
    dgn cara, if gi pasar mlm, bagi seringgit kat setiap acik jual tisu yg cacat penglihatan :-)
    in shaa Allah...

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno