Sunday, October 13, 2013

Menang berganda :)

Assalamualaikum

Terlebih dahulu Nad nak mohon maaf kepada kak Kathy dan kak Deqla.
Nad busy dengan study dan hampir terlupa nak buat entry.
Mujur kak Deqla tanya Nad hehe

Menang lagi. Alhamdulillah.
First hadiah yang nad dapat boleh review sini :)


 Nad pemenang bertuah Mini Segmen Raya by kak Deqla
Korang boleh check link di  Sini :) 
kak Deqla hanya mahu seorang sahaja pemenang
dan Nad tak sangka no. Nad yang dipilih oleh suami kak Deqla. hehe


Seterusnya , Nad dapat Top Komentator dari kak Kathy :)
Nad simpan elok penanda nie sebab cantik walaupun simple .


Nad juga menang topup di Segmen berikut:

Senarai Pemenang Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!

Terima kasih tak terhingga kepada sponsor.
dan juga kepada yang sudi membuat segmen dan sudi menghantar hadiah kepada Nad :)
Nad appreciate it so much <3

Notes: Nad akan hantar novel terpakai kepada pemenang hari rabu atau selasa. tunggu ye^^


see yaa~

15 comments:

  1. tahniah nad rezeki kan..cantik baju tu

    ReplyDelete
  2. kalau dah rezeki takkan kemana ye nad.. tahniah dari mama...

    ReplyDelete
  3. tahniah.. sronok nye.. lgpun nad rajin join segmen..

    ReplyDelete
  4. wah beznye nad
    tahniah k
    isi tabung nuffnang sini-shell

    ReplyDelete
  5. tahniah nad.. hihi.. akak tanya sbb ingatkan nad dah buat entri.. xnk la terlps pndg utk komen... ok sesama.. hrp sukalah dgn hadiah baju yg x seberapa tu.. ;)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno