Monday, October 7, 2013

Mandarin class: 7.30am!

Assalamualaikum 


Selamat pagi^^
Nad ada kasut baru untuk ke kuliah yeaaaa ! :D
semangat la Nad untuk ke kuliah hehe

 Nad beli kasut yang cumel nie.
bagi Nad cumel la hehe
silver silver gitu.
Tak pernah ada kasut silver silver macam nie ;)

Mandarin class start 7.30am!
sejam awal dari masa start class .
disebabkan jadual pack dan bertindih untuk semua course , 
maka laushi (teacher) cakap 'we will start our class 7.30am for two weeks'
Lets go^^

see ya around :)

entry auto publish. Nad dlm kelas *peace*

30 comments:

  1. bestnyerr mandarin class..
    & nice shoes...

    mesti melangkah dgn penuh bersemangatkan.. ;)

    ReplyDelete
  2. dah klik iklan anda....ada masa kita boleh berbahasa Mandarin...salam blogging.

    ReplyDelete
  3. bestnye..nnti boleh jad tuto bahasa mandarin saya =D

    ReplyDelete
  4. awalnya start kelas..dulu time study, paling awal pun pukul 8..hehe

    ReplyDelete
  5. comel kasut.. hehe.. nanti ajar sy eh.. hikhik

    ReplyDelete
  6. hehe...happy class day dear! kak sally dh mcm org gila smlm :)

    ReplyDelete
  7. best tu dpt blajar bahasa mandarin

    ReplyDelete
  8. awalnya start kelas...lepas subuh dah tak bleh rileks2 dulu lah kan hehe

    ReplyDelete
  9. Comel kasut tu..happy Monday nad..belajar elok-elok ya..

    ReplyDelete
  10. dayah pnya klaz mndarin ptg nak dkat mghrib..hehehe ^^, epy monday unnie

    ReplyDelete
  11. smoga bertambah smgt dgn kasut baru.. comel..

    ReplyDelete
  12. olo cutenya kasut tu :) unung nad dapat belajar bhs mandarin, akak pun nak tapi kalau belajar kat tusyen mahal

    ReplyDelete
  13. comel kasut tu...ada tali lagi,hehe :) mesti best dapat belajar bahasa mandarin,hihi :)

    ReplyDelete
  14. awalnya..mengantuk la..heheh

    ReplyDelete
  15. tantek kashut.... wah bagus ni dik bila ada initiatif nakbelajar lagi satu bahasa selain BM & BI

    ReplyDelete
  16. awal jugak yer kelas start..
    shark baru bgn time tu.
    heheh.

    ReplyDelete
  17. nanti bole speaking sama-sama dengan anak mama... si kakak tu..

    ReplyDelete
  18. wow nad..awalnye kelas tu..teringat zaman sekolah kena g sekolah awal pagi >.<

    ReplyDelete
  19. Nadia pun amik subjek mandarin.
    Dulu tgk org cakap mcm senang tp bila kita sendiri msk kelas baru tau cmne rasanya. huhu

    ReplyDelete
  20. comelnya kasut nad.. baru bersemangat nak ke kelas.. :D

    ReplyDelete
  21. comel kasut nad.. ^_^ slmt belajr bahasa mandarin yer nad, ^_^

    ReplyDelete
  22. mandarin class...teringat time blaja dulu
    all the best =)

    ReplyDelete
  23. mandarin?? hu3 =) terbaik la..btw kasut 2 mmg cntik kaler dia..

    ReplyDelete
  24. pasni nad pandai lee ckp mandarin..ble le aja tb ;p

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno