Wednesday, October 2, 2013

Good Luck for PMR students!

Assalamualaikum


Pada hari ini semua pelajar sekolah menengah yang berumur 15 tahun 
akan menduduki peperiksaan PMR( Penilaian Menengah Rendah).
Tidak lupa kepada adik tercinta, akak sentiasa doakan adik yang kini sedang bertarung dengan soalan-soalan yang susah ataupun senang di dalam kelas.
Semoga mendapat keputusan yang cemerlang ^^


Teringat masa PMR dulu , Nad dapat sikit je. 
Nad terfikir nak bgtau ke tak nak, nak bgtau ke tak nak hehe



kasi love banyak sikit hehe
okey okey Nad dapat 5A 3B.
Itu yang terbaik Nad pernah dapat dengan usaha Nad selama setahun.

Korang korang? hehe
Share share la benda da lepas pun ;)

see ya. jgn lupe comment ;)

p/s: dengar cite PMR da tiada tahun depan, ganti dengan nama lain hehe

14 comments:

  1. ok la 2 Nad dikategorikan pelajar cemerlang..haah thn dpn pmr dah tak ada..

    ReplyDelete
  2. gud luck utk adik nad nye..semoga dipermudahkan semuanye ;)

    ReplyDelete
  3. adik sha pon PMR harini. all the best utk mereka!

    ReplyDelete
  4. All the best dan good luck untuk adik nad dan kawan2 yang lain...

    Alhamdulillah, saya dapat 7A 1B, B tu sangkut ke bahasa melayu pulak..malu jer...cam omputeh la sangat...huhuhu

    ReplyDelete
  5. musim paling best jugak ni PMR,
    x perlu bawa beg berat2 dah.
    bawa otak yg berat je lar.
    heheh

    ReplyDelete
  6. a'ah laa! sepupu sally pun amik PMR!! lupa nk wish kat dia...

    kak sally dapat 50-50 je..hahaha...4A 4B :P

    ReplyDelete
  7. good luck utk mereka yang mengambil pmr hari nie..akak pun dah tak ingat bape dapat..al maklum la .dah lama sangat

    ReplyDelete
  8. malu lah nak share.. haha.. alhamdulillah satu huruf je yg ada.
    apa2pun, good luck utk adik2 PMR.

    p/s : adik sy ckp, PBS ape entah..

    ReplyDelete
  9. anak saudara akak pun PMR.. semoga mereka dapat menjawab dengan baik.. hebat juga nad punya result.. akak dulu dapat 7A,1C je.. sampai sekarang BI masih lemah.. huhu..

    ReplyDelete
  10. all the best buat semua pelajar form 3 yang menduduki PMR tahun ni...hihi,kakak saya PMR juga tahun ni :D

    ReplyDelete
  11. result yg baik =) good luck utk semua calon PMR

    ReplyDelete
  12. fiza dpt 6A 2B.. itu jer rezekinye.. tp time tu sdey sbb rs cm skit..sbb member len ramai dpt 7A.. tp tu sume kenangan...

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno