Tuesday, October 8, 2013

Durian Crepe.

Assalamualaikum


Korang pernah makan durian crepe?
Dekat area KL nie kalau tak silap di Midvalley
 ada juga nangka crepe, mangga crepe dan macam-macam lagi.

Korang bole tengok resepi durian crepe di sini
kot-kot nak buat kat rumah ;)

Durian crepe nie juga agak mahal di pasaran kerana harga durian yang mahal.
Nad memang suka durian crepe nie tapi kalau buat sendiri lagi best
boleh letak banyak isi durian di dalamnya ;)
Puas makan. ^^

see ya.

p/s: Quiz 2 Algebra 2, pukul 4 nie, Nad tgh pulun study hehe Good Luck Nad!


30 comments:

  1. akak buat sendiri..puas hati..dapat makan banyak..anak n my other half pun suka..hihihi..study elok-elok :)

    ReplyDelete
  2. Hishhh...ape seksi sgt rupa dc tu? huu

    ReplyDelete
  3. knpa rmai org suka durian eh?? sedap ker durian ?? =.="

    ReplyDelete
  4. waahhh...doyan...feberet ni...best of luck utk quiz ye naddy! :D

    ReplyDelete
  5. gebulah durian crepe ni >< tpi saya belum pernah makan lgi, ramai org kata rasa dia sedap

    ReplyDelete
  6. durian crepe sdp (^___^)
    good luck test nanti,,hehe

    ReplyDelete
  7. mama 6 ketul sekali gus kalau makan..haha, kemaruk mama ni nad ,,

    ReplyDelete
  8. huhu my fav tu... :)
    sini beli ritu rm6 utk 3 ketul.. sanggup woo sebab sedap.. ngeh3!

    ReplyDelete
  9. kak sekali pon xpenah makan agii.. sebab tak teringin sgt tu xmakan :)

    ReplyDelete
  10. Dik An tak suka dorayan huhu...good luck nad :)

    ReplyDelete
  11. tingin nak mkan durian crepe.. tapi tak jumpa la pulok..

    ReplyDelete
  12. pernah makan...tapi baik kurangkan makan creep nie..sebab manis sangat..

    ReplyDelete
  13. nad sedapnyee durian creepe tuhh..nyummy

    ReplyDelete
  14. fiza boleh buat tau Nad.. tp Fiza tak pernah mkn.. sbb Fiza tak mkn durian.. >_<

    ReplyDelete
  15. suami akak kalau beli dia tak makan sebab geli..akak buat sekali dulu dia makan licin..heheh

    ReplyDelete
  16. nampak sedap...saya tak pernah makan dutian crepe lagi...tapi saya suka durian,hehe :D

    ReplyDelete
  17. sedapnye nad
    tringin yumida nak merasa
    x pnh mkn lg ni
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  18. Tak pernah lagi makan durian crepe..

    ReplyDelete
  19. durian crepe ni dah makin femes kan sekarang..tak pernah try lagi..teringin pulak >.<

    ReplyDelete
  20. pernah makan... memangs edap!

    ReplyDelete
  21. aduhhh sedapnya :) suka makan crepe :)

    ReplyDelete
  22. sayangnyer KA x makan doyan hehehe

    ReplyDelete
  23. sedapnyee.. dah lama x mkn...huhu..

    ReplyDelete
  24. cmne quiz Nad?? ok x?? hrap berjalan dgn lncar la =) durian crepe ni dah lama sy mgidam..dah cri serata terengganu..xjmpa lg =( hu3 sdey2..nntilh nk suruh adik tlong btkn

    ReplyDelete
  25. phais suka durian, tapi bila makanan yg diperbuat dari durian, pha is x minat sangat. contohnya dodoi durian dan durian crepe...

    ReplyDelete
  26. Mieya tak pernah makan Durian Crepe nie. Tak tahu kenapa, tahun nie Mieya langsung tak ada sentuh buah durian. Selalunya kemain over-excited kalau terjumpa.

    ReplyDelete
  27. akak ni kalau durian crepe je akak makan. lelain tu mcm tak bape nak sesuai dengan tekak.

    cintaku hanya pada DC.DCDCDCDCDCDCDC. hahahaha

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno