Friday, October 11, 2013

CPUV Mengejut yang ke -10 dari Nuffnang .


Assalamualaikum

Selepas mendapat CPUV ke -9 dua hari lepas dari Nuffnang.
Alhamdulillah, Rezeki hari Jumaat^^
hari ini mendapat satu lagi :)

Terima kasih Nuffnang dan PROJECT DURIAN :)

Selalunya  Nuffnang  akan memberi CPUV yang baru pada hari selasa dan khamis.
Nad hairan pula buka  Nuffnang  hari ini tiba-tiba Nad dapati ada satu CPUV masuk.
Nad menanti iklan Project durian nie singgah ke blog hehe

see ya around. :)

17 comments:

  1. wahh betul2 bertuahla nad..macam baru lagi nad pos pasal cpuv kan.tahniah nad

    ReplyDelete
  2. Berderet deret cpuv masuk, congrats nad

    ReplyDelete
  3. waaahh... nad, betul-beul bertuah ni nad, rezeki..

    ReplyDelete
  4. oh yeke ada hari kak xtau pon. anyway congrats ye nad. :)

    ReplyDelete
  5. untungnya...salu je blog adik dapat CPUV..hihi...akak jarang dapat :)

    ReplyDelete
  6. huaaaaa.. bestnya.. bertubi2 rezeki masuk tuk nad.. :)
    tahniah nad..

    ReplyDelete
  7. project durian?
    x pnah tgk lagi iklan nie.
    tahniah.

    ReplyDelete
  8. projek durian? projek apa tu.. bunyi macam menarik ni..
    apa pun. tahniah ya

    recent post : iPhone 5C & 5S Dijual 1 November Ini

    ReplyDelete
  9. bertuahnye nad
    alhamdulillah..rezeki nad melimpah ruah

    ReplyDelete
  10. waa.. rezeki hari jumaat kot.. hehe

    ReplyDelete
  11. nak jugakk..hihhi..alaaa mcm mana nad dapat..sila tunjuk ajar :)

    ReplyDelete
  12. tahniah nadd...:) rezeki masyuk tuu..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno