Thursday, October 10, 2013

CPUV ke 9 :Digi Easy Prepaid dari Nuffnang~

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.



Sekali lagi diberi kepercayaan daripada DiGi.
First cpuv juga daripada DiGi.
Tetapi kali ini daripada DiGi Easy Prepaid pula.
Terima kasih Nuffnang dan DiGi ^^

Korang jangan la bosan kalau Nad update cpuv.
Nad cuma nak buat entry bagi menghargai advertiser yang sudi memberi Nad cpuv ^^
bukan mahu membangga diri tetapi bersyukur.

Terima kasih yang sudi komen dan singgah ke blog Nad.
Hari nie kelas daripada pukul 8.30am-6.00pm.
fuh fuh hehe blogwalking nanti :)

see ya around ^^



11 comments:

  1. naddd haha lama dah fae x singgah sini huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah nad.. akk ternanti2 juga cpuv yang baru,,

    ReplyDelete
  3. Tahniah nad..rezeki Allah nak bagikan..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya... rajin2 update entri ya.. nanti banyak lagi cpuv masuk lagi

    ReplyDelete
  5. waaaaa banyaknya cpuv singgah..! akak xdapat pun cpuv baru :( akak klik2 semua tauu :)

    ReplyDelete
  6. murah rezeki nad... tahniah dik :)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno