Wednesday, October 2, 2013

CPUV ke-7 dari Nuffnang :D

Assalamualaikum 


Alhamdulillah terima kasih Nuffnang .
Terima kasih juga kepada Transitions Optical Malaysia ^^
Yang ke 7 dan ada enam on going.
Tetapi tiba-tiba Nad tengok ada satu credited. dan bertarikh 29 August 2013.
Maknanya Nad pernah dapat Cpuv sebelum nie cuma tak di rekodkan?
Hai Hai, pelik sungguh tiba-tiba muncul iklan yang bertarikh lama dan credited. hehe


see ya around.

p/s: ada gap 2 jam je lepas tu kelas start semula, balik bilik online and update entry nie ;)



33 comments:

  1. tahniah nad..sy tolong klik la :)

    ReplyDelete
  2. huiyoo nad.... mama hampeh.. tak dapat pun, rezeki tu nad..

    ReplyDelete
  3. tahniah nad.. wah super busy yer smnjak jd pelajar :)

    ReplyDelete
  4. moga terus berjaya dengan bergaya.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah nad.. saya baru ad 5 yg on going.. hehe saya klik2 sini ye.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Congrats nad. ! Moga makin banyak be melekat ye :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki tersembunyi tu nad
    kasi surprise buat nad tu
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  8. tahniah...yg ptg saya tolong isi tabung anda.

    ReplyDelete
  9. tahniah nad..kita click untuk nad jugak..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah =) smoga rezeki bertambah murah

    ReplyDelete
  11. dah cashot boleh la belanja..:)

    ReplyDelete
  12. tahniah yer,,. KA clik2 nuffnag dah yer

    ReplyDelete
  13. tahniah nad...rezeki nad kan...huwaaa teringin nak dapat...sekali pun jadilah :(

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan :) Ros singgah sini dan follow.. jemput ke blog Ros yer :)
    Tahniah , rezeki lagi dapat CPUV :)

    ReplyDelete
  15. wahh dapat lagi..tahniah sis..saya klikk lagiii.

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno