Sunday, October 6, 2013

Bertukar semula.

Assalamualaikum.



Pada bulan lepas , Nad ada beritahu tentang Windows 8 yang Nad guna dalam entry ini :)
Kini Nad tidak lagi menggunakan windows 8 .
Best memang best guna windows 8 tetapi ia tidak sebati dengan jiwa Nad ecece hehe
Banyak sangat probs sampai Nad pening kepala pikir laptop asyik nak restart je.

Nad pergi lowyat plaza semalam untuk format dan tukar kepada windows 7 :)
Puas hati dan banyak program yang boleh digunakan ^^

see ya around.

20 comments:

  1. cik akak pon pakai windom 7 juga...hihi...:)
    senang dah mudah...

    ReplyDelete
  2. Kne major dgn win8 kot bru ok..haha.. Kalo tak mmg byk mslah...buat pecah kpla je.huhu

    ReplyDelete
  3. takpe. nnt da lama sket ble windows 8 da stabil, format balik yg tu. kihkih

    ReplyDelete
  4. Hehe.
    Shark suka window8.
    Simple dgn shotcut.

    ReplyDelete
  5. window 8 mg x conrfrtble lg.. :) psal 2 abg dyh x bg pkai huhu

    ReplyDelete
  6. sebab laptop saya dah berzaman..so skrg masih pakai vista je..sedih je rasa..hehe :P

    ReplyDelete
  7. banyak program x support dgn window 8..fizi still pakai window7...

    ReplyDelete
  8. Kebanyakkannya memang lebih selea dengan windows 7 la kan Nad..maybe windows 8 belum begitu familiar dengan kita..mungkin..hehe

    ReplyDelete
  9. sy pun lebih suka win 7.. kawan2 kata ketinggalan zaman..hehe

    ReplyDelete
  10. akak pun guna window 7 je sekarang ni nad..

    ReplyDelete
  11. saya pun guna window 7 je akak,hehe :) dah sebati,haha :)

    ReplyDelete
  12. windows 8 byk bnda belom compatible dgn dia

    ReplyDelete
  13. rugila nad.. Fiza dlu pun pening jugak.. tp nak wat cm mn kn.. Nad tak boleh nk sesuaikan diri.. akhirnya kembali ke window 7

    ReplyDelete
  14. sy lebih suka window xp..tp skrg dah xde utk pmbharuan..sdih2..makin cinggih makin pelik pula rsa..

    ReplyDelete
  15. Mieya tak pernah gunakan window 8 selepas mendapat tahu mengenai permasalahan yang banyak timbul berbpunca drpd Window 8. uNTIL NOW, STILL GUNAKAN WINDOW 7

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno