Friday, October 11, 2013

Adobe Collection CS5.


Assalamualaikum

Selepas bertukar kepada windows 7 dalam entry ini .
Nad dapati terdapat Adobe Collection CS5 .
Ini memang terbaik untuk sesiapa yang pandai guna semua application nie.

Nad tahu guna Adobe Dreamweaver dan Adobe Photoshop.
tapi tak adalah pro sangat kalau nak edit tu tahu la macam mana ;)
Kalau nak edit gambar tu kita kena ada idea atau ilham
kalau tiada memang duduk depan lappy merenung gambar aje la hehe

korang tahu guna Adobe yang mana? :)



7 comments:

  1. Assalammualikum...singgah pg kesni..sya x pndai2 jgk pasal adob ni..huhu..agak ketinggalan sikit ni..

    ReplyDelete
  2. photoshop..illustrator,dreamweaver, flash, indesign.. fiza dah guna..

    ReplyDelete
  3. adobe reader.. baca jurnal.. haha

    ReplyDelete
  4. x pernah plak ambik tahu..tahu guna ja hihi..tq nad bagi info

    ReplyDelete
  5. akak pun tak pandai sangat bab ni.. hehe..

    ReplyDelete
  6. saya pasal adobe ni tak tau sangat,akak...

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno