Thursday, September 26, 2013

Tutti Frutti


Assalamualaikum.

pagi-pagi lagi da cakap pasal aiskrim. hehe
 Tutti Frutti ialah salah satu kedai yang menjual pelbagai jenis perisa aiskrim yang lazat.
Nad paling suka perisa coklat dan vanila.
Dua perisa tu memang selalu Nad ambil kalau pegi sini hehe
and Nad mesty ambil sedikit chocolate chips ^^

korang pula bagaimana?
perisa apa yang korang suka? :)

p/s: price dia memang mahal . fuhh kadang2 bole la nk pegi makan. bukan selalu :)

see ya around.^^

post nie bukan untuk mempromosikan 
just untuk share something pasal food keke


14 comments:

  1. serius x penah try lagi..haha.. ketinggalan dah daku ni...

    ReplyDelete
  2. stakat ni x pnah lg masuk tutti frutti nie..
    heheh..
    tgk mmg mcm sodap jer.
    tp kureng berminat dengan yogurt ni.

    ReplyDelete
  3. shakira sekali je pernah, tu la pertama dan terakhir setakat ni.. haha..

    ReplyDelete
  4. Tak sanggup den nak membelanjakan duit pergi Tutti Frutti walaupun teringin nak makan froyo dia...

    #dilemma

    Nisa'

    ReplyDelete
  5. red velvet...wajib tau amik red velvet ni...sedap sangat...dah derma tabung nad :)

    ReplyDelete
  6. erkk..walaupn sdap, sy xkn pergilh mkan kt sini =) mahal

    ReplyDelete
  7. TB lg ske snogurt dr tutti..tp sebenarnye rasanye sama je hehehe

    ReplyDelete
  8. Kita sama nad..extra chips please..he..he

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno