Tuesday, September 10, 2013

Tunggu punya tunggu..

Assalamualaikum.

First class hari nie pada pukul 8.30am.
Nad dan rakan rakan ingatkan dekat je kelas tu.
Baru first time pergi kelas kat sini.
So bila da sampai dekat fakulti baru la dorang cakap kelas bukan disini tapi di luar UiTM.

Mak ai jauhnya. Nad pun naik bus pergi ke stesen bus kolej seroja untuk pergi ke Intekma.
Intekma di luar UiTM. Kelas ini hanya sementara sebab kelas di kenanga tak siap lagi.

Jadual bus :)
Nad tunggu punya tunggu..

bus tak sampai-sampai lagi di kolej Seroja. (Tunggu lebih kurang sejam setengah)
So kitorang decide tak nak pergi kelas and balik.
Bila Nad call kawan Nad , dia kata lecturer faham dan kelas habis da. 

First class memang tercari-cari.
Takpe first class di maafkan hehe
Belaja di UiTM Shah Alam memang banyak dugaan.
Semoga Allah swt permudahkan segalanya.

Da isi JPA. InshaAllah kalau ada rezeki Nad , Nad dapat.

See u when i see u :)

12 comments:

  1. 1st clas takpe..di maafkan..
    jadual bus tu mmg xpenah sharp
    bek kt u mne skali pun la..
    kdg lmbt kdg cepat kdg2 xdtg ..huhu

    pepun..gud luck! :)

    ReplyDelete
  2. adat belajar macam tu lah...hehe.. semoga berjaya dapat tajaan JPA.. =)

    ReplyDelete
  3. Uik, jauh ek kne naik bas bagai?

    ReplyDelete
  4. selamat berkuliah...dah isi tabung nuff anda.

    ReplyDelete
  5. alahai..kesian adik akak ni.. xpe, nanti kalau dah biasa mesti ok

    ReplyDelete
  6. Study elok-elok k nad...jadi student banyak dugaan..tapi memang the best time of all life..

    ReplyDelete
  7. hu3..sbar jelh =) kena ada transport sndri la mcm 2..bru sng..ape pn smoga dipermudahknNya Nad

    ReplyDelete
  8. dpt JPA sedap la skit kan.. gd luck yer..

    ReplyDelete
  9. lect pun faham.alhamdulillah..ehehe

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno