Friday, September 27, 2013

Tepat 12.00 AM.




tepat 12.00 muncul la iklan iklan yang memang cpuv nad. aigoo
kenapa la tak muncul masa Nad post entry baru ke?  huhu

Nad perasan gak bila Cik Akak ada post entry pasal iklan cpuv kita kua pukul 12.00 AM >.<
siapa nak view? sume da nyenyak tidur diulit mimpi.. keke
Tak apa la janji dia muncul hehe

see ya around.

p/s: Nad tak online 2 hari. Nad ada program bersama Dekan *peace*

11 comments:

  1. sabar ya nad.. memang macam tu la nampaknya...

    ReplyDelete
  2. bz nye nad..xpe nnti boleh BW same ye ;)

    ReplyDelete
  3. ho.. yeke pukul 12.00 AM dia kua iklan baru.. hu2.. baru tauu

    ReplyDelete
  4. Xpe Nad. Tiey selalu bw malam2 sebab siang bz.hehehe. Tiey datang menabung cket utk Nad ye :D

    ReplyDelete
  5. Oke2 tapa pyka tlong mnabong untuk nad jugak ;)

    ReplyDelete
  6. alamak..acik sekarang mmg bz.. kadang kala je tekan iklan

    ReplyDelete
  7. xcek la pulak sy iklan2 ni muncul pkul brapa =) yg pasti pasti ada orang yg klik.. biasalah 2 strategi marketing

    ReplyDelete
  8. saya tolong klik nuffnang sis yer :)

    ReplyDelete
  9. akak perasan juga iklan ni muncul selepas 12 tengah malam.. memang misteri tu nad..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno