Thursday, September 5, 2013

So Tell Me :)


Assalamualaikum.

Post nie berkaitan dengan Poll 2.0 yang baru di lancarkan oleh Nuffnang .
Nad pun mahu pendapat korang tentang blog picisan Nad nie ^^
Ada lebih kurang 16 soalan kalau tak silap Nad.
Korang tanda aja mana yang berkenan :)
 Kepada sesapa yang sudah buat survey nie,
Nad ucapkan sejuta terima kasih kepada mereka .

see ya around :)

18 comments:

  1. akak pon ada gak. jemput2 lah yer.. :)

    ReplyDelete
  2. Done. Soalan quiz itu kat bawah sekali blog ini. Cari Nuffnang.

    ReplyDelete
  3. i'm done Nad! ..heheh..syok jugak buat survey eh..

    ReplyDelete
  4. Wah siap ada survey sekali.. menarik ye Nad :)

    ReplyDelete
  5. @Khir Khalid yup ^^
    @TelingaBulat poll nuffnang ehehe saja2 :)
    @Chot
    @Muhammad Khairuddin Lim@Amyma Omar TQ :)
    @Norhasniza Khalid nad da reply kat chat mama hehe
    @Lieya Von Jay Nad pun da wat akk punye hehe

    ReplyDelete
  6. akak tak upgrqde kepada poll yang bru ni lagi.. akak dah jawab semua 15 soalan tu.. :D

    ReplyDelete
  7. Nanti kita jawab survey tu nad..

    ReplyDelete
  8. alamak acik lama dan tinggalkan nuffnag :) heheheehe

    ReplyDelete
  9. nnti ambe jawab ye =) ramai gak yg letak upenya..dpt pape ke dr nuff nti??

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno