Monday, September 9, 2013

Selamat sudah :)

Assalamualaikum

Korang apa khabar?
Nad happy happy disini. 
Pengalaman pahit dan manis semasa pendaftaran memang tak dapat dilupakan.
Kalau nak diceritakan memang panjang la. Korang pun tak larat nak baca hehe.
UiTM Shah Alam sangat berbukit-bukau . Boleh kurus Nad macam nie keke

Masih lagi tidak dapat menyesuaikan diri di sini
kerana banyak lagi perkara yang tidak selesai.
Nad tak dapat catch up korang punye new entry.
Nad rindu sangat sangat dengan korang. heee



Nad sudah selamat mendaftar sebagai pelajar UiTM Shah Alam.
Alhamdulillah.
Cuma pengecualian kredit, JPA, register course, borang kesihatan yang belum selesai.
Hari nie sangat2 sibuk. Malam nie je Nad berkesempatan untuk online :)

p/s: CPUV ke-2 da dapat. tak sempat buat entry. very the busy keke

see you when i see u :)

25 comments:

  1. kalau gemuk banyak penyakit...selamat menabung

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah suka dengar nad happy...nnti lama2 mesti nad dapat sesuaikan diri...mula2 memang mcm tu sikit hehe..all the best !

    ReplyDelete
  3. Belajar rajin2 ya dik :) tahniah :)

    ReplyDelete
  4. All the best yup =) lpas ni fkus la ape yg ptt dlu..

    ReplyDelete
  5. sy dulu preparation kat shah alam gak..rindu nak lepak makan2 kat seksyen 2..pekena frado :P

    ReplyDelete
  6. seronoknyaaaa.. nak ambik degree lagi lah.. hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dik :)

    klik nuffnang nie...:)

    ReplyDelete
  8. Good luck nad...semoga selamat menjalani kehidupan sebagai student^^. welcome to the 'student club' hoho :D

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah....selamat...selamat semuanya ye nad..

    ReplyDelete
  10. good luck naady..fizi pun sama juga malam je berkesempatan on9..:)

    ReplyDelete
  11. biasalah tu nad, baru lagi mmg sibuk, semoga semua urusan berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  12. Rindu kat bukit "tonggek".. gelaran tu rs nye ramai yg tahu kot..sbb kat situ bukit dye tggi sgt..

    ReplyDelete
  13. selamat menempuh kehidupan baru dik.. :)

    ReplyDelete
  14. nanti kita jumpa sekali nad da kurus..wah..kalah akak

    ReplyDelete
  15. mama sihat yunk,, awak belajar betul-betul ye.... semoga semuanya dipermudahkan .. amin..

    doa mama dari jauh...

    ReplyDelete
  16. selamat bergelar student 1st year.. hehehe

    ReplyDelete
  17. happy2 selalu ye nad..Senyum Sokmo!!hiihi

    ReplyDelete
  18. good luck for ur new journey nad ;)

    jom kuar dating..hehe ;)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno