Sunday, September 15, 2013

Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman


Assalamualaikum

Da JOIN keke 
Klik banner tuk Join..

Nad amik Yonghwa ye kak sally :p

see ya ^^

13 comments:

  1. macam mana nak main segmen ni? hee x pernah main segmen :)

    ReplyDelete
  2. @AyaZuki join je segmen ikut syarat2 yg ditetapkan oleh blogger :)

    ReplyDelete
  3. good luck nad.. akak pun baru join juga..

    ReplyDelete
  4. haip! sempat dia nak ambik Yong Hwa tu...! nway, thanks join :P

    ReplyDelete
  5. slmbt bergsegmeb nad :) ape button badge tu?..

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  7. Hi! Sally baru berkesempatan nak blogwalking korang yang join segmen..hehehe…ampun! terima kasih sebab join ye kawan-kawan :D

    Pemenang pun sally dah umumkan…tapi baru 2 orang je yang respon…yang lain tak nak hadiah ke..?

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/09/senarai-pemenang-segmen-klik-klik.html

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno