Monday, September 30, 2013

PPW.

Assalamualaikum



tajuk kita main shortcut shotcut sikit hehe

actually PPW ialah Program Pemantapan Wawasan.

nak panjang lagi Program Pemantapan Wawasan dan Majlis Amanat Dekan. hehe

Pelajar baru memang WAJIB hadir program nie. 
Program ini bagi mengingatkan kembali peraturan2 di UiTM
dan memotivasikan diri kita untuk terus maju ^^

2 hari 1 malam di Dewan Intec.
Hampir 1000 pelajar Fakulti Sains Komputer dan Matematik.
Sangat ramai , muat-muat je dewan tu. hehe
yang best pasal ceramah2 nie ialah makan. Hampir 4 kali makan. 
memang tak lapar la dalam dewan. mengantuk lagi ada la hehe

Penatnya masih terasa sampai hari ini.
Asyik duduk je dan dengar talk from others.
So sleepy and tired.


selca di kala mengantuk sangat-sangat heee

p/s: datanglah belajar kerana ilmu, bukan kerana nak skor.

see ya around. ^^

15 comments:

  1. MAKAN YANG PALING BEST TU...LAGI2 FREE KAN..HEHEH

    ReplyDelete
  2. mewah mkn.. fiza suke aktiviti cm nie

    ReplyDelete
  3. beznye dgr ceramah
    yumida suka part makan2 tu..hehe

    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    ReplyDelete
  4. 4kali makan mewah tu nad.. yang penting pengisian dari program tu kan..

    ReplyDelete
  5. Wah bagus tu bnyk makan.. biar mendapat ilmu dgn selesa tu.. :)

    ReplyDelete
  6. nasib baik kak sally PJJ...so, takde la bnda2 gini...tp part makan tu jd menyesal pulak...hahahaha

    ReplyDelete
  7. kalau course or seminar kat hotel lagi best...makan semua sedap-sedap..belajar sikit aje..he..he

    ReplyDelete
  8. makan yg pling best =) aduhai..mcm mgntok dan boring la pula bunyinya..xpe sbar jelah Nad

    ReplyDelete
  9. makan 4x wah best2, cmni ada selalu pn xpa kan ^_^

    ReplyDelete
  10. makan free,hehe... kenyang sampai boleh buat orang mengantuk,tambah2 kalau ada air-cond...hihi :) good luck,akak! :D

    ReplyDelete
  11. kalau fizi..kene tanya pasal makan juga..heeh jahat kan..kalau makanan x best x datang kah3..:)
    Wanita Versus Masak

    ReplyDelete
  12. dengar ceramah lelama mmg ketiduran la jadinya. mesti kena ade stok gula2

    ReplyDelete
  13. makan free je la laju.. hehe :D lain-lain.. ngantok :D

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno