Friday, September 6, 2013

Persiapan ke U.

Assalamualaikum
Ini ceritanya ^^


Alhamdulillah, ini course yang Nad dapat.
First choice semasa mengisi borang permohonan :)

Saban hari Nad dapat komen dekat sini 
yang menanyakan Nad sambung study dekat mana.
Nad bukan nak sembunyikan dari korang hehe
Tapi Nad tunggu masa untuk beritahu :)
So da tertera di atas. ^^
Cuma tak tau bila Nad akan pindah pergi Seremban hehe
Hidup Nad sebagai degree student akan bermula pada hari isnin nie ^^

Kenapa Nad dikategorikan dalam penerapan?

Kerana Nad tamat diploma UiTM dan
 bole tolak credit hour lebih daripada student yang akan masuk dari 1st semester.
So Nad akan masuk start daripada 3rd semester inshaaAllah
kalau tiada apa-apa halangan daripada pentadbiran. :)
Student daripada 1st semester selalunya daripada matrikulasi, STPM dan kolej swasta .



Nad da buat medical check up
dan semua dokumen dokumen yang penting Nad sudah sediakan :)
Sekarang ini cuma mahu kemas barang untuk di bawa ke kolej nanti.
Muka Nad sekarang dengan muka Nad 2 tahun lalu memang beza.
turun 10kg memey lerr >.<

Semoga Nad tabah dan kuat menghadapi degree nie
 kerana suasana pembelajaran da lain daripada nad diploma dulu.
Rindu zaman diploma.
Rakan-rakan bloggers doakan Nad ye ^^

see ya around.

p/s: harap tak homesick nanty :p

31 comments:

  1. Selamat belajar dgn tekun adik nad. Jadilah pelajar yg nakal tp cemerlang.. Hikhik

    ReplyDelete
  2. hehe.. sama la.. Munirah baru je habis orientasi.. :D

    ReplyDelete
  3. la transit di shah alam , klau gitu depan fakulti acik je tu :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nad..selamat belajar..all the best!!

    ReplyDelete
  5. Good luck nad. Hurm sedeh tengok org sambung study tapi kita ni tak tahu bila. Apa2 pun all the best !

    ReplyDelete
  6. seronoknya.. rasa nak masuk degree balik je.. haha! all the best ye.. :D

    ReplyDelete
  7. gudluck nad..blaja rajen2 tau..degree ni tak cm dip..insyaallah u can do it dear :-)

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah nadya
    alhamdulillah
    blaja leklok nnti tau
    moga sukses

    done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  9. selamat mula belajar ye nad..blaja rajen2 tau :)

    ReplyDelete
  10. wah!!!best dapat tawaran tuh!!!all the best yea...buat yang terbaekkk!!!cayalah...hehehe...

    ReplyDelete
  11. gud luck Nad, semoga semuanya berlancar lancar ye...

    ReplyDelete
  12. tahniah dan good luck nad.. semoga Allah melancarkan segala urusan nad.. :D

    ReplyDelete
  13. semoga semua nya berjalan dengan lancr ye nad ^_^

    ReplyDelete
  14. gud luck nad :) all the best..
    doakan nadia ni plak untuk my last semester !

    ReplyDelete
  15. tahniah nad.. blajar rerajin yer >.<
    shah alam dalam kenangan yg sangat manis hehehehe

    ReplyDelete
  16. Tahniah Nad!!! Study rajin2 ye..salute la belajar maths! :)

    ReplyDelete
  17. sains komputer dan matematik?
    so nnti belajar computional math?
    erk?
    penign gle subjek tu
    MG yg blaja asas je pun dah pening nikan nk blaja mendalam..huhu..

    pepun gud luck! blaja betul2 jgn men2 dlm clas :)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah =) all the best yup..smoga dipermudahkanNya..lama dh xmsuk alam pgajian ni...rindu pn ada hu3

    ReplyDelete
  19. Uitm Di Hatiku..Hehe.. Dood Luck Nad ^_^

    ReplyDelete
  20. tahniah nad, mesti senyum sampai ke telinga bila dapat surat ni kan..

    ReplyDelete
  21. akak sentiasa doakan utk adik akak ni

    ReplyDelete
  22. Tahniah nad!!...semoga berjaya yer :)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno