Friday, September 13, 2013

Pengikut setia yang disayangi ;)


Assalamualaikum 

Setelah 1 bulan setengah aktif berblog, 
akhirnya 401 followers Nad terima daripada kesayangan Nad :)
Masa mula-mula aktif dulu, Nad fikir ada ke yang nak follow Nad?
Nad ingat agy followers Nad cuma 56 keke
Tapi lama-lama semakin bertambah. Alhamdulillah.

Bersyukur mengenali korang korang yang awesome ^^
Tak lupa big shout to Diya :)
Kesayangan Nad yang ke-400 heee

Nad akan blogwalking sapa yang follow Nad nanty .
Busy pula sejak akhir-akhir nie tapi masih setia disini.
Cuma tidak sempat nak buat ape2 huhu
Untuk sesiapa yang Nad tak follow tu , Nad ter miss or korang punye link tiada dekat profile >.<
Letaklah link di shoutbox oke ;)

see u when i see u :)

32 comments:

  1. tahniah nad, itulah yang terjadi bila kita rajin.. hihi...
    terbayar penat lelah kita berblogwalking...

    ReplyDelete
  2. follower fae masuk 300 plus after fae sudah setahun lebih berblog hahaha. you did well than me.

    ReplyDelete
  3. wah..jauh nad tinggalkan akak sekarang ni..tahniah dik

    ReplyDelete
  4. xpe walaupn busy nampak gayanye nad rajin sgt blogwalking..tingkayu nad ;)

    ReplyDelete
  5. wah kak nad... bestnyaaaaa.... jeles lah pulak. hihihihi >_<

    takpe takpe takpe.... kita sukaaaaa bila kak nad happy. ekekekek

    ReplyDelete
  6. Tahniah!! nad..itula nad mng rajin masuk segmen kn?kn?..=D

    ReplyDelete
  7. tahniah nad! yang penting kita dapat ramai kawan and more appreciating life&friendship :)

    ReplyDelete
  8. untung betol...satu bulan dah cam tu follower...hihi..tahniah dik :)

    ReplyDelete
  9. tahniah..baru sebulan dah 400.akak dulu sebulan berblog ada la dapat 2,3 puluh follower je..:)

    ReplyDelete
  10. nad antara blogger yg rajin blogwalking..gud3. .keep it up..suka blogger yang ramah.. :-)

    ReplyDelete
  11. Chukaeyo, Nad! Wah, tak sangka saya. Baru sebulan, tapi dah ada ramai follower. 400 orang pulak tu. Saya dah 2 tahun jadi blogger, follower baru 40 orang je. Tapi, takpe. So lepas nie, Nad aktif blogging ye? Hwaiting, Nad! =D

    ReplyDelete
  12. tahniah nad
    makin byk peminat..alhamdulillah

    ReplyDelete
  13. wow baru sebulan dh 400 yer hebat2 ^_^

    ReplyDelete
  14. tahniah...sebulan dah mencapai 400 terbaiklah

    ReplyDelete
  15. tahniah dear, dah makin ramai peminat nad :)

    ReplyDelete
  16. waaahh, untunglahh. nad kan rajin. keep up nad! :)

    ReplyDelete
  17. mne tahu lepas nie dari 401 naik jadi 4011.
    wahhh, gituuu, heehhee

    ReplyDelete
  18. Tahniah! Lepas ni pasti ramai lagi yang follow.

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah =) hrap makin bertambah la lepas ni..yg pntg..sling tegur2 kn..bru org thu kita ni wujud..

    ReplyDelete
  20. wahhh baru sebulan dah cecah ratusan.. terbaiklah.. tahniah nad... ;)

    ReplyDelete
  21. wah, ramainya...happy blogging nad :)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno