Sunday, September 22, 2013

New Shoutbox.

Assalamualaikum.




Nad update pagi pagi nie sebab besok da start buat lab report dengan group Nad.
Pagi nie Nad tukar shoutbox baru sebab banyak sangat spam.
Nad pun pening da dengan spam yang tak patut ada di blog Nad.

Terima kasih kepada Abang Helmi sebab buat entry yang membuatkan Nad 
rasa Nad perlu tukar shoutbox Nad.


Lagi satu, Nad da tukar sidebar dekat bawah post ke sebelah kanan.
Nad baru perasaan blog Nad lambat loading kerana sidebar yang berada di bawah .
So Nad da tukar dan first Bloglist Nad terhasil juga.
Sudah lama Nad nak buat baru kali nie berkesempatan.

see ya around ^^

24 comments:

  1. kak mia dah jerit kat shoutbox baru nad.... cantik..

    ReplyDelete
  2. comel la dear... suka pulak sis tengok^^

    ReplyDelete
  3. ok jap lagi sy rasmi shoutbox baru eh.. hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ... setakat ni sb blm kena spam ...

    ReplyDelete
  6. comel.. shout box fiza pun byk spam..huhu

    ReplyDelete
  7. comel la shoutbox baru nad ni..dah memang takde spam..hebatt :P

    ReplyDelete
  8. comel la akak! hehe...warna dia cantik! :)

    ReplyDelete
  9. eh, sama laa...kak sally pun tukar..byk sgt iklan :)

    ReplyDelete
  10. alolo..comelnye kotak jerit dia... ;)

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno