Wednesday, September 25, 2013

New Comment box


Assalamualaikum.

Anda sedia maklum dengan comment box yang baru ini. :)
Sangat mudah , simple dan cumel.
Nad memang suka dengan comment box yang baru oleh  blogger.com :)

Macam biasa la mesty ada yang Nad tak puas hati.
Nak story mory juga.hehe
Nad selalu comment dekat handphone sebab senang dan cepat.
 memandangkan limit internet di sini.
Apabila Nad mahu publish komen, Nad tekan banyak kali publish tetapi tetap tidak publish.
Nad rasa internet kat sini sudah laju .
Dia masih tidak mahu loading dan kadang-kadang je comment akan publish.huhu

Mungkin Nad guna handphone kot. 
Kalau guna lappy okey je.
Harap blogger.com tahu masalah nie >.<

see ya around.^^

p/s: Program Pemantapan Wawasan hari Jumaat dan Sabtu. kena buli dengan senior la nampaknya 

Semua N3 Auto Publish. 
*Nad berada di kelas weng weng*

17 comments:

  1. yup..
    nampk lg kemas komen box nie..
    kalau pkai fon rasanyer xdek masalh komen.
    kecuali blog tu guna komen g+.
    kalau komen g+ mmg lambt.

    ReplyDelete
  2. perasan jgak.. suka, nampak lebih comel dan kemas..

    ReplyDelete
  3. selalu jugak komen2 blog org guna phone. ok je.. :)

    ReplyDelete
  4. haah lebin memudahkan letak komen kan :)

    ReplyDelete
  5. simple je kan... mama menabung untuk nad, belajar rerajin tau!

    ReplyDelete
  6. Oh..akak x perasan pula..xpe kang akak try comment guna phone ya

    ReplyDelete
  7. tu la,saya rasa yang baru ni lebih kemas sikit,hehe... saya komen okey je guna laptop.. :)

    ReplyDelete
  8. akak suka kotak komen baru ni.. nampak comel dan kemas je.. tapi blog akak pun komen guna pop up window..

    ReplyDelete
  9. mmg lebih kemas kan.. done clik2 nuffnang x 3 yer

    ReplyDelete
  10. Mana? Tak nampak pun comment box yang Naddy katakan tu? Dah lama saya tak buka blog itu yang lambat update sikit ni. Hehe

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno