Thursday, September 5, 2013

Mai JOIN Mai :)

Assalamualaikum.

Selamat malam.
Apalah tajuk Nad pada hari nie. Mai JOIN Mai.
Mai bermaksud Mari. Kalau ada sesapa yang tak tahu :)
 Kenapa ya?
Nad nak tunjuk support untuk kedua-dua blog ini kerana
mereka dengan bertungkus-lumus mencari sponsor 
dan telah melancarkan segmen mereka pada baru baru ini :)

1st daripada adik dayah.


KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

2nd daripada adik Ira .


KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Satu lagi. Nad juga telah terlibat secara langsung dalam Giveaway ini
kerana Nad salah seorang sponsor. weee
Hadiahnya? 
korang kena lah tengok dekat blog adik-adik Nad nie :)

Perhatian: yang da Join segmen nie and follow Nad tapi tak dapat reply daripada Nad?
Jangan risau. Laptop Nad rosak baru baru nie. boleh refer SINI .
Nad bukan main follow je. korang bole tengok dekat Follow Mellow Nad. 
semua yang Nad follow ada dekat situ. Mohon sabar :)
Nad akan terjah blog korang nanty cuma lambat sedikit hee
Kalau tak terterjah tu sila la bagi link dekat shoutbox , tq ^^

p/s: dua dua adik tetapi bila Nad nak buat 1st giveaway? jeng jeng jeng..

see ya around :)

30 comments:

  1. hehehehe...belum keluar wad lagi lappy tu yer?

    ReplyDelete
  2. @Kathy Rbain da kua tapi dia akan hang juga huhu kena beli baru nie >.<

    ReplyDelete
  3. http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2013/09/peminat-kpopsuju.html akk try msuk link ni..hoho =D

    ReplyDelete
  4. jom join my first GA!
    http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  5. masih belum dlm mood nk join segmen laa..hihihi

    ReplyDelete
  6. nad nk wt giveaway nanti inform la, bleh join, hehehe

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak tunggu GA dari nad pulak..hee :P

    ReplyDelete
  8. Wahhh..bestnya...jadi sponsor Nad?... sempoi...

    x0x0 ^__^

    ReplyDelete
  9. whoa.. jadi sponsor.. banyak duit.. hehehe

    ReplyDelete
  10. semoga dimurahkan rezeki sis jadik sponser yek!!!!hehehehe....all the best!!

    ReplyDelete
  11. nad, good luck ! :) tggu nad buat GA pulak :)

    ReplyDelete
  12. nad, good luck ! :) tggu nad buat GA pulak :)

    ReplyDelete
  13. he3..nk tggu 1st GA nad la..bila nk bt?? :D

    ReplyDelete
  14. gd luck Nad.. Tahniah..dah jd sponsor skrg yer..

    ReplyDelete
  15. Assalammualikum...nad,

    x nak buat segmen ker... kekawan boleh join...

    mselim3

    ReplyDelete
  16. moga berjaya ye nad.. rajin nad ni..hadiah dari akak kalo dah smpai tlg maklumkan ye.. ;)

    ReplyDelete
  17. terpaksa beli lap baru untuk balas komen2 hehe..

    ReplyDelete
  18. Ok. Tq kerana beritahu pertandingan oleh dayah..tengah tunggu dayah shout balik. Pasal tak boleh copy dan paste. Hihihi

    ReplyDelete
  19. Moga murah rezeki nad..salam jumaat ya..

    ReplyDelete
  20. rajin nad sponsor yer..
    lpas ni bleh ler sponsor untk GA shark pulak..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno