Monday, September 2, 2013

Lappy masuk hospital :(

Assalamualaikum.
Selamat Pagi ^^

CR: Google Images


Pada hari ini. 
Nad tak sempat nak blogwalking semua.
Nad akan  blogwalking korang after da settle format lappy Nad.

Masalah:

Tiba-tiba lappy hang , screen tak bergerak. nak tekan mana2 pun tak bole. then dia jadi gelap hmm
Last-last nad off dekat main button (tak boleh wat macam nie sebenarnya takut lappy rosak)



So nad decide nak format.
Sebenarnya da lama nak format tapi asyik tangguh je.
So Nad rasa nie masa terbaik before masuk degree next week :)
Korang tinggal je link dekat shoutbox.
Make sure URL blog bukan URL iklan.

Alhamdulillah berkat korang mengisi Nad punye, Nad pun mengisi korang punye.
Nad punye tabung naik mendadak ^^
Terima kasih daun keladi, kalau boleh datang mengisi lagi :D

See ya around :)

p/s : Last week sebelum masuk degree sobs sobs

33 comments:

  1. lappy akak pon dh lama sakit tapi xg hantaq kat hospital dia lagii, skrg guna komputer ja la . lembap plak tu . kdg2 hilang sabaq ^_^

    ReplyDelete
  2. sabar la..dugaan utk sambung belajar tu...take care ye dik :)

    ReplyDelete
  3. biase lah masalah lappy ni kan.. jumpe lg nnt =)

    ReplyDelete
  4. alahai kesiannyaaa, get well soon lappy! :)

    ReplyDelete
  5. alala sian nad..lappy msuk klinik..skt ape nad?

    ReplyDelete
  6. cepat2 la sembuh wahai lappy..hehe

    ReplyDelete
  7. Alololo. Ciannya lappy nad. Buat medical check up jugak eak kat lappy tu.hehe

    ReplyDelete
  8. nnti klau dh masuk blaja balik susah klau tbe2 laptop buat hal.

    get well soon ye dear lappy. hiks

    ReplyDelete
  9. slm ziarah..sje la tu lappy tu nk bermnja..hehe..

    dgree kt mne?:)

    ReplyDelete
  10. lappy saya pulak rosak tak digunakan..hehe

    ReplyDelete
  11. ala, x lma lg ok la tu..
    lappy nad nak rehat la tu, penat bekerja selama ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. owh..dh nak balik u...nad belajar kat mana..kalau nad x kisah la..hehe:) cepat2 elok leppy tu..nanti boleh la blogwalking..^^

    ReplyDelete
  13. lappy acik buat hal , ini pun pakai lappy adik,, naseb naseb :)

    ReplyDelete
  14. lappy dayah bwu kuar wad je..huhu..ni dlm proses pyenmbuhan..hoho nsib abg sndri yg formatkan..jimat dwet..hoho

    ReplyDelete
  15. Aiyakkk...relax ye nad...semoga lappy cpt sembuh

    ReplyDelete
  16. olo siannya... takpe, bg lappy rehat dulu^^

    ReplyDelete
  17. mama pun bz jugak nad, ni pun secara rambang je komen... letih mama....

    ReplyDelete
  18. sabor jelah ye =) smoga lappy cepat sembuh n pulih he3..

    ReplyDelete
  19. sy masa laptop sakit dulu sy bedah sendiri je..habis terbukak semuanya..alhamdulillah nasib baik sembuh :)

    ReplyDelete
  20. kita punya laptop pun meragam akhir-akhir ni..asyik hang aje..dah banyak kali format pun still jadi..hmm.

    ReplyDelete
  21. dik sian dengan lappy tu...hihi...
    demam sikit je tu dik...
    nanti akak tolong klik...malam nie nuffnang tidur pula :)

    ReplyDelete
  22. singgah kat sineh jap sambil menabung...heheh...nak mintak ganti baru tuh....jan marah..gurau jer...kikikiki...

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno