Saturday, September 7, 2013

Kitty Cat .




Assalamualaikum.
Salam Sejahtera :)
Cumel tak kucing nie? hehe 
Nie kucing jiran Nad. 
Dia baru lahir sebulan yang lepas.
Sangat-sangat kecil. Suka tengok dia main.
Suara pun kecik je hehe


 Mari kita tengok video yang Nad post dekat instagram Nad.
Suka main main dengan dia.
Dia gigit tangan Nad tau tapi tak sakit sebab dia gigit main main hehe :)
Dia sangat buas, kesana kemari.
Dia ada adik tapi adik dia pemalu tak nak main dengan Nad sobs hehe
Nad akan rindu kucing nie huhu
사랑해요!!

p/s: eh dun follow my insta. Nad takkan approve keke

23 comments:

  1. Ingatkan kucing Nad punya. Hehehe. Anyway, jeongmal kyeopta! =D

    ReplyDelete
  2. comelnyaa. sha pon ade dua kucing. suka kacau org berkraf. haha

    ReplyDelete
  3. Dayah x bole men dgn kucing,alah. .huhu

    ReplyDelete
  4. Dayah x bole men dgn kucing,alah. .huhu

    ReplyDelete
  5. hye nad: anak kucing mmg comel..haiwan kesayangan Nabi saw kita...nice entri..comel..

    ReplyDelete
  6. cute sangatlah nad......seriously,..

    ReplyDelete
  7. mama tengok dari jauh je Nad, tu kalau dia datang kat mama tu, mau mama lari langkah 1000... mama takut!!

    ReplyDelete
  8. seronok bila kucing aktif ni..dah lma tak ada anak kucing..skrg ni yg ada kakak2 dan abg2 kucing je..hehehe

    ReplyDelete
  9. Bila bab entri kucing ni saya cukup sensitif. Kucing saya dan lama menghilang. Entahlah ke mana. Sampai hari ni tak balik-balik.

    ReplyDelete
  10. comelnya dia.. dah lama akak tak bela kucing..

    ReplyDelete
  11. comey nye..fiza pun suke kucing...>_<

    ReplyDelete
  12. mcm kucing bro BM =) he3 anak kucing smstinya comel..geram je tgok..sedap ni bt peluk2

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno