Tuesday, September 24, 2013

Kek Lapis Sarawak

Assalamualaikum. Selamat pagi.
Apa khabar hari nie?
Semoga korang sihat selalu :)


Cerita hari ini ialah Kek Lapis Sarawak.
Kek lapis Sarawak memang terkenal kerana keunikan warnanya dan rasa kek itu sendiri.
Kelazatan kek lapis Sarawak ini hingga menjilat jari ekeke Nad propa semata?
Tak lah memang sedap sangat! 
Sapa pernah makan angkat tangan?!! hehe



Mama bawak balik kek lapis Sarawak ,  student dia bagi.
Kami adik beradik la tolong habeskan kek nie. ehehehe


Sangat Sedap ^^

p/s: da lama nak post nie tapi tak sempat nak edit hehe

See ya around.

23 comments:

  1. ingatkan nad jual, kalau jual mama nak beli.. haha...

    mama dah lama mengidam kek ni tau nad... sini tak tahu mana mama nak dapatkan...

    ReplyDelete
  2. pernah makan dan memang suka sangat ^_^

    ReplyDelete
  3. Memang sedap sangat nie kek lapis..
    kalau member kita balik sarawak mesti kita suruh beli ;)

    ReplyDelete
  4. cantik kek lapis srwk ni..tp kurang mkn...huhu

    ReplyDelete
  5. huish. mmg sedap. sha pon sukee. kihkih

    ReplyDelete
  6. sedapnya kalau dapat makan kek nie...ada sesiapa yang nak bagi akak...hehehehe

    ReplyDelete
  7. Kek lapis Habibi mmg sedap.. kalau ada member2 yg nk beli kek lapis selalu syorkan beli dr kedai Habibi ni.. hehe

    ReplyDelete
  8. Adik ipar mengajar kat Sarawak..setiap kali balik mesti ada kek ni.. best.. simpan lama pn still lembut lg..

    ReplyDelete
  9. kek lapis memang sedap ditambah pulak colourful yang menarik tu.tapi nak buat sendiri memang tak lah kan..susah kot sebab tu harga agak mahal berbanding kek lain kan.

    ReplyDelete
  10. akak pun suka..tapikalau kering tak berapa sedap..suka yang lembab2 tu...

    ReplyDelete
  11. Sebut je pasal kek lapais sarawak nie. Mieya dah lama tak merasanya

    ReplyDelete
  12. kek lapis dr serawak yg ori mmg sdp..lembut jer..

    ReplyDelete
  13. yum2, kek lapis sarawak! my favourite.... ^^

    ReplyDelete
  14. sampai hati mkn tak ajak...woooo...sedihhh ~

    ReplyDelete
  15. memang terbaik kek lapis sarawak..warna pun kalerful...nyam..

    ReplyDelete
  16. betul tu sedap.. akak suka makan.. hehe..

    ReplyDelete
  17. pernah makan kek ni..serius sedap..hee :D

    ReplyDelete
  18. memang sedap nad..kita suka makan..last time selalu travel pi serawak memang tak pernah miss beli..

    ReplyDelete
  19. asal ada org pergi sarawak je, mesti bawak balik kek lapis..

    ReplyDelete
  20. Kek lapis Sarawak ni bole dikatakan selalu jugak saya makan oleh kerana di kampung saya ada jiran yang berasal dari Sarawak. Macam-macam jenis boleh kirim.

    Kek Lapis ni bagi saya ia adalah sangat manis. Orang yang tak suka makan manis-manis ni mungkin tak gemarkannya.

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno