Sunday, September 15, 2013

Kaki Novel - Terbitan Oktober 2013


Google Images.

Assalamualaikum.
Selamat Pagi ^^
Good Morning .

Jom breakfast hehe

Nak promote sikit.
saja saja nak promote tuk siapa yang gila novel macam Nad nie ;)



See ya around.

TEMPAHAN UNTUK NOVEL TERBAHARU KN 
TERBITAN OKTOBER 2013 TELAH DIBUKA!

 Buat semua pelanggan yang disayangi, KN telah mula membuka tempahan online untuk novel KN terbitan OKTOBER 2013 pada 12 SEPTEMBER 2013 (Rabu) 

 1. ACTUALLY, I LOVE YOU! - AZIEANA 

2. MISS & MRS - LYN DAYANA 
3. KUPILIH HATIMU - AREILA SAHIMI 

 300 pelanggan yang terawal membuat tempahan serta bayaran, anda berpeluang memiliki novel eksklusif ditandatangani penulis! *hanya order yang lengkap beserta bukti bayaran shj sah sebagai pelanggan terawal.. AYUH! buat tempahan anda sekarang di www.kakinovel.com!!! atau buat order anda di FB : https://www.facebook.com/pages/Kakinovel/243064478506?ref=hl dan klik link ini untuk membuat tempahan :https://www.facebook.com/messages/243064478506
Credit: Kaki Novel

22 comments:

  1. akak jarang-jarang baca novel sekarang ni..

    ReplyDelete
  2. wah..saya tengah mencari novel andai itu takdirnya..husband cakap best..hihiihi

    ReplyDelete
  3. dayah pon da lma x bca nov semenjak cbuk dkat uni..hhuhu

    ReplyDelete
  4. hehehe...akak tunggu kakak akak je beli..jimat :)

    ReplyDelete
  5. rasa nak beli...tulah...malas sikit...nak membaca :)

    ReplyDelete
  6. aduhai nad, mama ada 3 novel ni belum tamat pembacaannya... lagi kan nak beli lagi.. hihi

    ReplyDelete
  7. ...wajib beli ni hehe..blh dpt autograf lg.. :P

    ReplyDelete
  8. jadi duta novel plak.. hehehe

    selamat hari malaysia..

    ReplyDelete
  9. wah..beznye..siap de tanda tangan ekslusif lg tu
    isi tabung nad sini
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    LIKE SINI

    TQ :)

    ReplyDelete
  10. oktober ni tunggu novel Ramlee Awang Murshid je.. excited2.. hehe

    ReplyDelete
  11. Dah lama tak baca novel nad coz selalunya bila baca nak cepat habis..so bila tak da masa tu..startlah malaskan..lama sangat nak tau ending..last-last baca sinopsis aje..

    ReplyDelete
  12. Amin =) ambe ni xpnh hbiskn 1 novel he3..hrap brguna pd yg minat..nice sharing..

    ReplyDelete
  13. dulu2 lyn la jugak novel.. tp sejak dah kawen mcm x smpt dah nk layan..hakhak..

    ReplyDelete
  14. boleh rekomen kat kawan ni ..hee :D

    ReplyDelete
  15. dah lama x baca novel..dulu kaki novel..hee love novel. boleh buat stok untuk cuti sem ni ^_^

    ReplyDelete
  16. Novel kat tengah tu macam best je tajuknya. Tengok lah hujung bulan nanti, Mieya nak beli. hehehe

    ReplyDelete
  17. fiza suke bc komik sbb ringan skit..

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno