Wednesday, September 4, 2013

CPUV Pertama! ^^

Assalamualaikum.


Alhamdulillah 
Setelah sebulan aktif berblog 
dan
sebulan aktif ber Nuffnang .
Ramai juga yang dapat macam Nad nie^^

Akhirnya dengan baik hati diorang bagi first CPUV kat Nad hehe
Lama juga Nad tunggu nie. 
Tengok orang lain dapat cpuv tapi Nad tak dapat pun .
Jeles di situ tetapi kita bersaing cara baik ;)
Sama-sama kongsi rahsia hehe

Terima kasih untuk sesiapa yang bagi tutorial macam2 dekat blog anda.
Nad lupa Nad baca kat mana. hehe
Nad hanya update cpuv sekali dan tunggu. 
Penat nak update banyak kali. /kering idea/
Nad anta ticket ada la 3 kali kat Nuffnang heehe

Rajin -Rajin la bila nampak Encik Digi di sekitar blog Nad nie ^^

 See ya around :D


34 comments:

  1. lagi hebat... sebulan je berbelog!! terbaik nad.. mama klik banyak kali nad punya iklan....

    ReplyDelete
  2. Wahh congrats nad, mesti hati tengah berbunga bunga kan :) hihi.. meh sini akak klik2 semua ek

    ReplyDelete
  3. terbaek la nad.. rezeki nad sangat murah. kita xtaw bile leh dapat cmtu. keep in touch k.

    ReplyDelete
  4. hebat ni ..
    dah dpt dah .
    kite je xdpt2 lg ni..huhu
    xtaw nk anta ticket ape kt nufng :P

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Nad..lepas ni mesti dapat lagi banyak

    ReplyDelete
  7. tahniah..kne hantar tiket ey..klu unique visit skit pun boleh dpt ke?

    ReplyDelete
  8. I should kagum! Hehe... Student+blogger..good job nad. Tahniah

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..murah rezeki nad..tak jumpa add tu..nway kita lain yang lain k..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Nad, semoga murah & bertambah rezeki ye.. amin :)

    ReplyDelete
  11. tahniah =) mak aih..3 kali hantar tiket cinta ye..

    ReplyDelete
  12. bestnye kiter same-same dapat!!!isi tabung kat sineh...heheheeh...

    ReplyDelete
  13. @Hafiza AizZawa UV nad memang sket kak hehe mmg bole dapat :)

    ReplyDelete
  14. Terima kasih semua. sayang korang ^^

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum... nad,

    tahniah k dapat... cpuv, lepas lebih sukses dalam berblog k...

    mselim3

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.. kalau nak tips nuffnang dan dapat CPUV, check my blog +Nadya Dyana

    http://nurulharnanikasmari.blogspot.hk/search/label/nuffnang

    ReplyDelete
  17. Wahh, tahniah sis :)
    Najwa ni bila tahun laa boleh dapat CPUV. Hehe.

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno