Wednesday, September 25, 2013

CPUV ke Lima dan ke Enam :)

Assalamualaikum :)

Nad petang nie je tiada kelas.
Hari-hari yang lain sangat pack dengan kelas.
Nad tabahkan diri untuk tidak ponteng satu kelas pun sebab setiap kelas amat bermakna buat Nad heee

baru je update CPUV ke-4 dua hari lepas hehe


Alhamdulillah

CPUV ke- 5 dan ke 6-dari Nuffnang :)
daripada Senheng / Sen Q dan KL SOGO Trendsetter Online ^^

Dua sekali. Terkejut jugak Nad. hee
Nad tengok ramai yang update pasal CPUV hari nie.
Nad pun bukalah CPUV Nad. Tengok2 dua advertiser sekali gus yang memilih blog Nad.
Terima kasih kepada mereka kerana mempercayai blog Nad. keke (ayat biasa dari Nad)
Iklan di atas nie selalu keluar malam-malam.
Siang-siang dia menyorok huhu

Tetapi kadang-kadang keluar juga dia siang2 hehe




Terima kasih juga kepada Nuffnangers yang sentiasa sudi melawat Nad.
Korang TERBAIK! ^^

see ya around :)



20 comments:

  1. tahniah nad
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Nad..Nuffnang merajuk dengan akak kot sbb dia bagi 2 je skang ni

    ReplyDelete
  3. congrats nad, moga makin murah rezeki..

    ReplyDelete
  4. hehehe...asyik masuk je...kak sally takde lg ni..jealous! :P

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki tu dear.. hehe..kita klik2 sini ya.. walaupun kita xderk nuffnang..wakakka

    ReplyDelete
  6. Wah, tiga hari berturut-turut dapat CPUV baru. Gila lah terror.

    btw, congrates ye :)

    ReplyDelete
  7. tahniad nad..
    samo ler ngan shark.
    rezeki :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah Nad =) bertambah rezeki..belajar elok2

    ReplyDelete

Salam, Kepada sesiapa yang ingin meletakkan link sila gunakan
<a href="URL BLOG">Nama< /a> [rapat kan < dengan / okey ;)] ini atau just letak URL blog korang tanpa blogspot.com
Sila ikut cara nie ye. hee

Salam sayang dari Naddy ♥
Komen anda amat la bermakna buat Nad.
Mind your words okey ^^

©Copyright Reserved to Story Nadya l Designed by DayangDeno